Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo va juca şi sezonul viitor în Ştefan cel Mare! "Ar trebui să scandeze mai mulţi că vrem stadion!" Anunţul îngrijorător al lui Rednic

VIDEO | Dinamo va juca şi sezonul viitor în Ştefan cel Mare! "Ar trebui să scandeze mai mulţi că vrem stadion!" Anunţul îngrijorător al lui Rednic

Fotbal

Comentarii

Dinamo mai are de jucat două meciuri acasă în acest sezon. Mircea Rednic a anunţat ce se va întâmpla în startul sezonului următor cu meciurile de pe teren propriu ale echipei sale.

Construcţia unui nou stadion în Ştefan cel Mare e amânată pe termen nelimitat, iar echipa a anunţat că va juca meciurile de acasă pe Arena Naţională. Acest lucru nu se va întâmpla însă de la începutul sezonului. Primele meciuri se vor juca tot în Ştean cel Mare şi în startul stagiuni care urmează, din cauza concertelor care au loc în această vară pe cel mai mare stadion al ţării. 

"Am înţeles că un meci maximum două nu o să jucăm pe Arena Naţională. E un acord prin care după ultimul concert, cel cu Metallica, se va schimba imediat" (n.r. gazonul), a declarat Rednic. 

Mircea Rednic trage un puternic semnal de alarmă în ceea ce priveşte arena din Ştefan cel Mare, cea despre care mulţi spun că este cea mai urâtă din Liga I. 

"E în picioare de pe vremea mea. Vrea el să stea în picioare. (n.r. stadionul) Dacă nu-i dăm un pic de brânci cu un excavator, normal că stă în picioare. Să nu cadă pe noi, la asta mă gândesc, Doamne fereşte, să nu se surpe pe jucători, mai dăm şi de alte belele"

"Văd că în alte părţi se fac stadioane dar aici la Dinamo nu vor. Să îşi facă şi mall, dar acolo un stadion. Avem nevoie şi rămâne".

Stadionul Dinamo a fost inaugurat în 1952. A trecut prin două etape de modernizare, în 2001 şi 2008, însă aspectul arenei a rămas acelaşi. 

Afla mai multe despre: dinamorednicstadionnational arena 

viewscnt
Articole similare