Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Voluntari 0-0. "Câinii" şi ilfovenii au dat-o la pace pe o ploaie torenţială. Cea mai slabă clasare din istoria lui Dinamo

VIDEO | Dinamo - Voluntari 0-0. "Câinii" şi ilfovenii au dat-o la pace pe o ploaie torenţială. Cea mai slabă clasare din istoria lui Dinamo

Superliga

Comentarii

Dinamo a terminat play-out-ul pe locul 3, în spatele celor de la Gaz Metan şi Botoşani, după ce a obţinut doar o remiză fără gol cu Voluntari.

Dinamoviştii au atacat poarta lui Vâtcă, dar fără rezultat pe tabelă. Montini a avut cea mai mare ocazie a primei reprize. 
Şi după pauză, tot echipa lui Rednic a fost mai activă în ofensivă. Reda Jaadi a fost extrem de aproape de gol. 
Voluntariul a dat replica prin Belahmeur, care a lovit însă bara. Acelaşi scenariu s-a repetat imediat şi la şutul lui Christovao. 
Nu s-a marcat până la urmă în Ştefan cel Mare şi cu această remiză, Voluntariul a urcat pe 4 în play-out. A fost meciul de retragere pentru Costin Lazăr. 

DINAMO - VOLUNTARI 0-0

ECHIPELE DE START

DINAMO: Mandanda - Ciobotariu, Klimavicius, R. Grigore - Zenke, I. Filip, N'Diaye, Sorescu - R. Jaadi - Montini, Popa
Rezerve: Muţiu, Mallo, Şerban, N. Jaadi, Cristovao, Mustafa, Oltay
Antrenor: Mircea Rednic 

VOLUNTARI: Vâtcă - Ricardinho, Russo, Hodorogea, Al. Vlad - I. Gheorghe, Lazăr, Laidouni - Pîrcălabu, A. Bălan, Belahmeur
Rezerve: Mitrev, Balaur, Armaş, Leasă, Răuţă, Popadiuc, G. Deac
Antrenor: Cristiano Bergodi 

Final de meci. 

Min. 63: Ocazie Dinamo! La doar câteva minute de la bara celor de la Voluntari, "câinele" Cristovao a lovit şi el bara, însă rezultatul a fost acelaşi ca mai devreme. 

Min. 60: Ocazie Voluntari! Belahmeur loveşte bara, dar apoi mingea este prinsă de Mandanda. Aceasta a fost cea mai mare ocazie a oaspeţilor până în acest moment. 

A început repriza a doua. 

Este pauză în "Ştefan cel Mare". 

Min. 14: Ocazie imensă Dinamo! Mattia Montini ratează singur cu poarta goală. 

Min. 10: Zenke încearcă un şut de la mare distanţă, dar mingea se duce mult peste poarta lui Vâtcă. 

A început meciul. 

UPDATE: Cu doar câteva minute înainte de fluierul de start al partidei, în "Ştefan cel Mare" plouă torenţial. 


În toate cele 12 confruntări directe, Dinamo a reuşit să câştige în faţa Voluntariului. Indiferent că a fost vorba de campionat sau de meciuri de Cupă, ”câinii” au obţinut victoria.

La casele de pariuri, Dinamo porneşte, evident, cu prima şansă. Echipa lui Mircea Rednic are cotă 1,60 pentru victorie, în timp ce trupa lui Bergodi are cotă 5,10 pentru a obţine victoria care ar schimba istorie. Un egal este cotat la 4,00.

Ultima partidă din playout reprezintă şansa perfectă pentru unii fotbalişti din lotul lui Dinamo de a-l convinge pe Mircea Rednic. Tehnicianul ”câinilor” le va da şansa unor jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon, iar prestaţia lor ar putea fi hotărâtoare pentru viitorul lor în Ştefan cel Mare.

"V-am spus că începând din sezonul viitor nu va fi aceeaşi situaţie. Vor fi contracte şi de 8-9-10.000 de euro, dacă va fi cazul. Deci buget avem. Jucători avem, suntem în discuţii avansate. Nu o să mai afle nimeni, nu o să mai ştie nimeni, decât când vor veni şi vor semna.

Când am avut ultima discuţie, normal că am făcut un rezumat, nişte calcule legat de bugetul pe care îl avem pentru sezonul următor. Şi eu sunt mulţumit, nu îmi fac probleme. Sigur, nu ne putem compara cu CFR, cu Steaua sau cu Craiova, dar în rest suntem peste”, a spus Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: dinamovoluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare