Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinu Todoran, la capătul puterilor după un nou meci fără victorie: "O să mergem toţi la Doamne, Doamne... să ne ajute!"

VIDEO | Dinu Todoran, la capătul puterilor după un nou meci fără victorie: "O să mergem toţi la Doamne, Doamne... să ne ajute!"

Superliga

Comentarii

Dunărea Călăraşi - FC Voluntari 1-1. Ilfovenii au salvat un punct în finalul partidei, dar rămân fără victorie şi după a 11-a etapă a sezonului, iar tehnicianul Dinu Todoran pare dispus să apeleze la orice metodă pentru a-şi debloca echipa.

Una din soluţiile găsite după partida de la Călăraşi este să-şi ducă jucătorii la biserică, în speranţa unui ajutor divin.

"Am pus presiune din minutul 1, dar la singura ocazie a celor de la Dunărea, ştiam că Mediop e un jucător de viteză, o singură neatenţie a noastră şi au înscris.

Noi punem presiune la fiecare meci, vrem să câştigăm. Pe final iar am avut o ocazie incredibilă, bine că nu a mai avut vreun corner echipa oaspete că cine ştie ce se întâmpla.

E bun punctul, dar după aspectul jocului eu zic că meritam să câştigăm, ţinând cont că am avut cele mai mari ocazii. Nu ştiu, cred că trebuie să facem ceva. Soluţia... cred că o să mergem toţi la Doamne, Doamne şi să ne ajute!

Avem psiholog, avem unul dintre cei mai buni din România şi se vede. Dar în momentele cheie, în faţa porţii, nu au curaj să înscrie sau nu au fost obişnuiţi. Nu trebuie să dai tare, trebuie să dai uşor, pe jos.

O să luăm şi un meci amical, poate înscriem acolo mai multe goluri
", a declarat Dinu Todoran la final.




Şi mijlocaşul Alexandru Răuţă este pe aceeaşi lungime de undă: "Cred că după aspectul jocului meritam cele 3 puncte, au avut o ocazie, un gol, noi am avut 2-3 ocazii clare de gol, plus o bară. Este bine până la urmă că am luat un punct, nu am plecat învinşi.

Fotbalul merge înainte, sper ca data viitoare să dau gol şi eu spun că, dacă deschideam scorul, nu cred că ne mai egalul.

Am câstigat în Cupă, dar în campionat nu ne-am mai bucurat de la baraj pot spune. Sperăm ca la jocul viitor să luăm cele trei puncte.

Sa dea (n.r. gol) oricine, şi portarul, şi să fie autogol numai să luăm cele trei puncte
".

Afla mai multe despre: dinu todoranvoluntaricalarasirautainterviu 

viewscnt
Articole similare