Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Discursul lui Mihai Stoichiţă a provocat ”entuziasm” la Adunarea Generală. :) Mai mulţi membri au căzut ”victime”

VIDEO | Discursul lui Mihai Stoichiţă a provocat ”entuziasm” la Adunarea Generală. :) Mai mulţi membri au căzut ”victime”

FRF

Comentarii

Mihai Stoichiţă, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a ţinut un discurs, în cadrul Adunării Generale, care a ”supt” energia participanţilor. :)

Miercuri, la sediul FRF a avut loc Adunarea Generală anuală. Unul dintre cei care au vorbit în cadrul evenimentului a fost Mihai Stoichiţă, însă vorbele sale au trecut pe lângă membrii aflaţi în sală. Cu un discurs rupt din altă epocă, Mihai Stoichiţă n-a reuşit să producă nicio secundă de entuziasm, ba dimpotrivă. Cei din public fie au început să caşte, fie au încercat să găsească ceva mai interesant pe telefoanele mobile:

”Sunt onorat să fiu alături de dumneavoastră, cei care zilnic depuneţi energie şi eforturi astfel încât rezultatele sportive, care sunt cele mai importante lucruri, ale echipelor noastre de club şi ale echipelor reprezentative să facă cinste României, să creeze modele pentru copiii noştri, pentru viitorul nostru. Nu e niciunul de neglijat pentru mine, sunt împotriva elitelor”, a fost discursul lui Mihai Stoichiţă.

Afla mai multe despre: mihai stoichitafrf 

viewscnt
Articole similare