Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dispută între Rusescu şi Gnohere la faza penalty-ului. Cum a reacţionat Raul când francezul i-a luat mingea din braţe

VIDEO | Dispută între Rusescu şi Gnohere la faza penalty-ului. Cum a reacţionat Raul când francezul i-a luat mingea din braţe

Superliga

Comentarii

Raul Rusescu şi Harlem Gnohere au avut o scurtă dispută colegială la penalty-ul din care FCSB a făcut 2-0 cu FC Botoşani. Atacantul român a vrut să bată el lovitura de la 11 metri, dar până la urmă Gnohere a reuşit să-l convingă să execute el. FCSB - FC Botoşani s-a terminat 2-2.


FCSB a început bine partida cu FC Botoşani şi în mintul 21 avea deja 2-0. Al doilea gol a fost marcat din penalty, de Gnohere, după ce Florinel Coman fusese faultat în careu. Însă, înainte de executarea loviturii de la 11 metri a avut loc o scurtă dispută între Rusescu şi Gnohere.

Atacantul venit de la Osmanlispor a luat mingea şi a vrut el să execute penalty-ul, dar Gnohere a insistat să bată el. Rusescu a insistat :”Hai, frate, bat eu! Bat eu, frate”. Gnohere a fost însă foarte insistent şi până la la urmă Rusescu a cedat: ”Baţi tu? Haide...”

Cei doi au continuat dialogul şi după ce Gnohere a transformat lovitura de la 11 metri...

Faza în care s-a dictat penalty pentru FCSB...

 

Afla mai multe despre: raul rusescuharlem gnoherefc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare