Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Distracţie maximă la ziua lui Sânmărtean. Contra a găsit încă un jucător pentru naţională: ”Dacă au filmat golul, te iau la lot”

VIDEO | Distracţie maximă la ziua lui Sânmărtean. Contra a găsit încă un jucător pentru naţională: ”Dacă au filmat golul, te iau la lot”

Diverse

Comentarii

Lucian Sânmărtean a împlini miercuri 39 de ani şi a ţinut să-şi sărbătorească ziua pe terenul de fotbal, alături de prieteni pe care îi are în domeniu.

Printre alţii, Cosmin Contra, Miodrag Belodedici, Ţiţi Dumitriu, Jerry Gane, Adrian Mihalcea, Alexandru Tudor, Răzvan Stanca, Jean Vlădoiu, Marian Aliuţă şi Costin Curelea au acceptat invitaţia lui Lucian Sânmărtean la ziua sa de naştere, pe care şi-a sărbătorit-o pe terenul de fotbal.

Atmosfera a fost foarte relaxată, cu multe glume, mai ales pe margine. Contra s-a ferit să intre pe teren, mai ales că a avut probleme cu piciorul stâng. Selecţionerul României a fost însă foarte activ pe margine.

Belodedici: O să joc în atac, postul lui Jean Vlădoiu, o să încerc să dau goluri.



Contra: Au fost două şuturi pe poartă, patru goluri. (către Ţiţi Dumitriu) Trebuia să-i bagi în cantonament. Trebuia să-i ţii numai în cantonament.

Jerry Gane: Oricum nu vă dăm tort. Vă dăm struguri, căpşuni, atât.

Contra: Iulică, unde mi-ai fost aseară?

Contra, după ce Belodedici a înscris un gol: Belo, îi bine şi mai târziu să ajungi la sală. Dacă au filmat golul ăsta, te iau la lot.

Afla mai multe despre: cosmin contrasanmartean 

viewscnt
Articole similare