Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Doar victoria contează: "Trebuie să facem cumva trei puncte" Planul lui Florin Segărceanu pentru întâlnirea cu Cehia din Fed Cup

VIDEO | Doar victoria contează: "Trebuie să facem cumva trei puncte" Planul lui Florin Segărceanu pentru întâlnirea cu Cehia din Fed Cup

Tenis

Comentarii

România va întâlni Cehia în acest weekend în Grupa Mondială a Fed Cup. Iar căpitanul nejucător al echipei noastre se gândeşte doar la victorie.

Absenţa Petrei Kvitova nu schimbă cu mult datele problemei pentru Segărceanu care pregătise strategia pentru victorie şi cu numărul doi mondial în teren. 

"Este puţin mai uşor, Kvitova probabil este cea mai în formă jucătoare din acest sezon, cu un turneu câştigat, cu o finală de Grand Slam, pentru noi însă misiunea rămâne aceeaşi. Pentru a câştiga acest meci oricum trebuia să o învingem şi pe Kvitova şi pe oricine altcineva. Avem nevoie de 3 puncte, cum le facem nu ştim. Sigur, calculul hârtiei în acest moment arată că din punct de vedere al clasamentului stăm bine, Simona este numărul 3, Pliskova numărul 5, Mihaela 28 şi Stricova 30 şi ceva" a decalarat Segărceanu. 

Cehia este recordmena viictoriilor în Fed Cup în ultimii ani. A câştigat de şase ori trofeul din 2011 încoace. 

"Uneori este mai bine să zicem că pleci cu şansa a doua. Nu ai atâta presiune pe tine, uneori este mai bine să joci în deplasare, poate ele, ţinând cont că au şi câştigat acum un an şi este cea mai titrată echipă de Fed Cup din ultimii 10 ani, poate pentru ele o să fie mai stresant, sper totuşi să iasă bine" a adăugat căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României. 
 
 
 

Afla mai multe despre: fed cupcehiakvitovasegărceanu 

viewscnt
Articole similare