Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dorinel îşi pune şefii la cheltuieli: "O soluţie firească." Antrenorul e şi el sub presiune

VIDEO | Dorinel îşi pune şefii la cheltuieli: "O soluţie firească." Antrenorul e şi el sub presiune

Concordia Chiajna

Comentarii

Dorinel Munteanu consideră normală decizia FRF care a hotărât ca toate terenurile din Liga I să aibă iarbă naturală. Gazonul de la Chiajna este singurul sintetic pe care se joacă în acest moment meciuri de primă ligă. Acesta a fost montat în vara lui 2014.

Nici Dorinel nu pare mulţumit că echipa lui joacă meciurile de acasă pe iarbă artificială. Dacă rămâne la Chiajna şi din vară, Dorinel îşi va putea vedea jucătorii evoluând pe o altă suprafaţă. 
 
"Soluţiile sunt la domnul preşedinte şi la domnul primar. O soluţie normală, firească. Adică a fost singurul stadion din prima ligă cu gazon sintetic. Dacă se va schimba sau va fi obligatoriu de la anul, nu mai este nici o scuză sau nici un argument de găsit, mă refer la stadion, la teren. Atât pentru noi, cât şi pentru adversarii noştri" a declarat Dorinel Munteanu. 
 
Concordia Chiajna are 4 înfrângeri la rând şi e pe loc retrogradabil înaintea ultimelor două etape din acest an. Poli Iaşi este adversara de vineri a ilfovenilor. 
 
"Avem în faţă un adversar care şi el a trecut prin momente foarte, foarte grele, dar a avut tăria şi puterea să revină, mă refer la ultimele două jocuri pe care le-a câştigat Politehnica Iaşi. Aşa că şi noi avem puterea să câştigăm. Pentru noi singura variantă este victoria, fiindcă prin două victorii putem să urcăm în clasament şi să avem, cât de cât, sărbători mai cu linişte" a completat antrenorul alb-verzilor. 
 

Afla mai multe despre: concordia chiajnadorinel munteanuteren sintetic 

viewscnt
Articole similare