Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dorinel Munteanu a dat de pământ cu jucătorii săi şi l-a pus la punct şi pe Grădinaru: "Şi el a fost în teren, nu are rost să comenteze". Antrenorul va lua măsuri dure

VIDEO | Dorinel Munteanu a dat de pământ cu jucătorii săi şi l-a pus la punct şi pe Grădinaru: "Şi el a fost în teren, nu are rost să comenteze". Antrenorul va lua măsuri dure

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Concordia Chiajna, Dorinel Munteanu, a declarat că în acest moment nu se pune problema să plece de la formaţia ilfoveană, precizând că a stabilit un proiect pe termen lung împreună cu conducerea.

Dorinel Munteanu a luat toată vina asupra sa pentru înfrângerea suferită la Sfântu Gheorghe, scor 3-0, dar a recunoscut că are nevoie de mulţi jucători noi, în perioada de transferuri din iarnă.

"Ne-am dorit să facem un joc bun, să câştigăm, n-am reuşit. Jocul nu ne-a permis. Şi foarte multe indisponibilităţi şi foarte mulţi s-au gândit la vacanţă. Este o perioadă foarte grea pentru mine şi pentru Concordia, pentru că eu sunt responsabil, în primul rând.

Cei din conducere şi cu mine ştim care sunt cauzele acestei perioade negre. Eu am avut încredere foarte mare în jucători. Nu-i normal să dau în jucători, cert este că am nevoie de cel puţin 5-6-7 jucători noi.

Este logic ca oamenii care conduc să se gândească şi la antrenor. Am discutat şi cu domnul Tănase toată săptămâna şi am făcut un plan. Obiectivul nostru este să avem o poziţie cât mai bună în play-out şi să construim o echipă puternică, nu cum am arătat astăzi.

Sigur, rămân la echipă! Decizia este la domnul preşedinte şi la domnul primar, iar dacă se va întâmpla ceva, voi discuta cu dânşii", a declarat Dorinel Munteanu.

Afla mai multe despre: sepsichiajnaliga 1 

viewscnt
Articole similare