Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dorinel Munteanu, dezlănţuit la conferinţa de presă: "Dică ar antrena şi mai bine dacă ar fi lăsat"

VIDEO | Dorinel Munteanu, dezlănţuit la conferinţa de presă: "Dică ar antrena şi mai bine dacă ar fi lăsat"
Comentarii

Concordia Chiajna va întâlni liderul în etapa a 11-a. Ilfovenii merg pe terenul celor de la FCSB, însă, Dorinel Munteanu nu se teme de partida cu echipa pregătită de Nicolae Dică.

"Titlul alături de Dică l-am luat în cariera de jucător. Dică este la început de carieră, a avut şansa să antreneze Steaua, o face bine, dar nu este lăsat să o facă şi mai bine. Mâine este un meci între un antrenor cu experienţă şi un antrenor mai tânăr. Pe mine nu mă impresionează cota jucătorilor de la FCSB, eu ştiu ce antrenez la Concordia.

Nu este un meci special pentru mine. Absolut deloc. A fost decizia mea să merg la Steaua, a fost decizia conducerii atunci de a mă schimba, iar de atunci am mai câştigat meciuri cu Steaua. Am fost dinamovist, am jucat la Dinamo la începutul carierei, din copilărie am fost dinamovist" , a declarat Dorinel Munteanu.

Antrenorul Concordiei Chiajna a avut un mesaj şi pentru conducătorii clubului: "Nu mi-e frică de nicio demisie, am spus-o şi înaintea meciului cu Dunărea Călăraşi. Dacă unui antrenor îi este frică, atunci nu este antrenor. Nu mi-a fost frică nici când m-a dat Porumboiu afară, nici când m-a dat Becali afară".
 

Afla mai multe despre: concordia chiajnadorinel munteanudunarea calarasisteauafcsb 

viewscnt
Articole similare