Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dorit cândva de FCSB face acum un anunţă îngrijorător: ”Mi-am pierdut încrederea”

VIDEO | Dorit cândva de FCSB face acum un anunţă îngrijorător: ”Mi-am pierdut încrederea”

Fotbal

Comentarii

Transferat la CFR Cluj în iarna anului 2018, Alex Ioniţă nu a reuşit să devină jucătorul care să facă diferenţa în tricoul echipei din Gruia. Mijlocaşul a prins foarte rar primul ”11”, iar oficialii clubului au decis să-l împrumute la Craiova pentru un an.

În tricoul oltenilor, Ioniţă speră să revină la forma sportivă de altădată însă recunoaşte că ”şi-a pierdut încrederea”.

”Eu sunt foarte bine. Am început să îmi accept statutul, am început să o iau de la 0 pentru că mai jos de atât nu aveam unde să fiu ca şi formă. De acum încolo totul sper să fie în sus, să gândesc la fel de pozitiv şi să îmi ajut echipa atunci când va fi nevoie, când vor apela la mine.

Mi-am pierdut încrederea, am încercat mereu să mulţumesc pe alţii în loc să îmi văd de jocul meu şi mereu eram nemulţumit din cauza mea şi din cauza evoluţiilor mele. Acum am început să accept dacă mai şi greşesc şi să gândesc doar pozitiv”, a spus Ioniţă la finalul meciului cu Voluntariul din Cupa României.

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa FC Voluntari. Pentru Universitatea Craiova au marcat Mihăilă '12, '20, Cicâldău '53 (penalti) şi Ioniţă '75.FC  Voluntari a punctat prin autogolul lui Martic '32.

Afla mai multe despre: fcbsalex ionitauniversitatea craiova,  

viewscnt
Articole similare