Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Două legende dinamoviste, "deturnate" din drumul către Steaua. "Ne-a întors pe toate feţele. Noi luaserăm deja banii de la Steaua"

VIDEO | Două legende dinamoviste, "deturnate" din drumul către Steaua. "Ne-a întors pe toate feţele. Noi luaserăm deja banii de la Steaua"

Fotbal

Comentarii

Începând de vineri şi până la finala Cupei României din 22 iulie, frf.ro va oferi reportaje video spectaculoase pentru că trofeul Cupei ajunge acasă la foşti mari jucători, antrenori, jurnalişti şi suporteri!

Primul episod al campaniei îl are ca ambasador FRF pe Miodrag Belodedici, de 5 ori câştigător al Cupei României, şi în postura de gazdă specială pentru trofeu pe Dorinel Munteanu, jucătorul cu cele mai multe meciuri pentru naţionala României, dar care nu a cucerit Cupa României! Nici ulterior, din postura de antrenor!

Aşadar, trofeul Cupei României se opreşte pentru prima oară la Reşiţa, unde Belodedici a fost reporter, iar Dorinel ne-a primit cu emoţie, dezvăluind într-un material video inedit.

"Noi când am plecat de la Sibiu, eu şi Mihali, am plecat la Steaua. Cariera mea nu a fost una uşoară. La Steaua era antrenor Hălmăgeanu, era un schimb de generaţii. Mai era şi Panduru atunci. Preşedinte era Ion Alexandrescu. Am bătut palma cu Steaua, am plecat în pregătire în Italia, unde se făceau cantonamente. Când ne-am întors în ţară - Dinamo şi Inter Sibiu erau într-o relaţie foarte bună - s-au schimbat planurile la nivelul conducerii. Clubul a zis, în iarna lui 1990-1991, a căzut orice acord cu Steaua. Ne-am întors la Sibiu, iar din vară să trecem la Dinamo. Eu, Mihali şi Viorel Hizo secund. Mutarea la Dinamo n-a fost întâmplătoare, de capul nostru. Ne întorsesem din cantonamentul Stelei, a venit la hotelul echipei, a venit un domn care ne-a spus să mergem să stăm de vorbă cu Vasile Ianul (n.r. - fost preşedinte la Dinamo). Mi-aduc aminte şi acum, ne-a întors pe toate feţele. Noi ne înţelesesem cu Steaua, luasem banii de la nea Tică Dănilescu. Până la urmă, s-a dus Mihali şi a returnat banii şi din vară am ajuns Dinamo", a povestit, printre altele, Dorinel Munteanu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare