Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dovada că-l ”lucrează” pe Conte? Situaţia foarte ciudată în care au fost filmaţi jucătorii lui Chelsea, în timpul meciului cu City

VIDEO | Dovada că-l ”lucrează” pe Conte? Situaţia foarte ciudată în care au fost filmaţi jucătorii lui Chelsea, în timpul meciului cu City

Premier League

Comentarii

Chelsea a pierdut şi derby-ul cu Manchester City, scor 1-0 şi a ajuns la trei meciuri oficiale fără victorie. Viitorul lui Antonio Conte pe Stamford Bridge este din ce în ce mai incert.

Campioana Angliei are un sezon dezamăgitor, deşi nu şi-a schimbat antrenorul faţă de sezonul trecut şi nici n-au existat prea multe plecări importante. Dimpotrivă. Chelsea a pierdut şi derby-ul cu City, scor 1-0 şi scaunul lui Antonio Conte se clatină tot mai mult. Există tot mai multe speculaţii potrivit cărora şi jucătorii ar contribui la asta.

O fază petrecută în timpul meciului cu City lasă loc de multe interpretări. În minutul 74, timp de câteva secunde bune, niciun jucător de la Chelsea nu aleargă să recupereze, deşi City conducea doar cu 1-0. Pe imagini se poate observa cum jucătorii stau pe două linii, cu puţin spaţiu între ele, dar niciun jucător nu face pressing să recupereze.

 

Posted by Telekom Sport Romania on Monday, March 5, 2018

Afla mai multe despre: chelseamanchester citypremier league 

viewscnt
Articole similare