Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Dragoş Nedelcu, fericit că a ajuns din nou sub comanda lui Gică Hagi: "Este principalul motiv pentru care m-am întors'' + Ce planuri are

VIDEO Dragoş Nedelcu, fericit că a ajuns din nou sub comanda lui Gică Hagi: "Este principalul motiv pentru care m-am întors'' + Ce planuri are

Farul Constanța

Comentarii

Dragoş Nedelcu (24 de ani) a fost prezentat, vineri, la Farul Constanţa.

VIDEO Dragoş Nedelcu, fericit că a ajuns din nou sub comanda lui Gică Hagi: "Este principalul motiv pentru care m-am întors'' 

Dragoş Nedelcu n-a reuşit să impresioneze la Fortund Dusseldorf, unde FCSB l-a împrumutat în vara trecută. Contractul de împrumut ar fi trebuit să expire în vară, însă nemţii i-au transmis că poate să plece încă de acum.

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a revenit astfel în Liga 1, dar nu la FCSB - echipă de care aparţine.

Nedelcu s-a înţeles cu Gică Hagi şi Farul a anunţat oficial că Nedelcu a revenit la echipa din Constanţa.

Astfel, după patru ani şi jumătate, fotbalistul se întoarce la clubul care l-a format şi l-a propulsat în fotbalul mare. În august 2017, FCSB îl cumpăra pe Dragoş Nedelcu de la Viitorul (actuala Farul) pentru puţin peste două milioane de euro. 

Internaţionalul român se declară mulţumit de împrumutul obţinut şi este convins că va urma o perioadă bună sub comanda lui Gică Hagi. 

"Da, e un sentiment plăcut să fiu acasă, din nou. Revin cu forţe proaspete şi cu obiective pe care sper să le îndeplinim. La Fortuna a fost o perioada bună în care am învăţat foarte multe lucruri şi apreciez că am avut această experienţă.

Aici la Academia Hagi au fost nişte momente plăcute în care am progresat, am crescut şi am ajuns la un nivel bun. Mă bucur foarte mult că mă întorc acasă şi sper să dau tot ce am mai bun în această perioadă.

Am ramas prieteni cu mulţi dintre ei, ne-am revăzut întotdeauan la loturile naţionale şi este foarte plăcut să împart din nou vestiarul cu ei. Am urmărit liga 1 inclusiv din Germania şi Farul prestează un fotbal foarte bun şi o să ne îndeplinim obiectivele.

Urmează un program încarcat cu meciuri dificile, dar dacă vom reuşi să luam puncte foarte multe, ne putem asigura locul de play-off'', a declarat Dragoş Nedelcu. 

  • 11 meciuri a jucat Nedelcu în Germania la Fortuna, unde a reuşit o singură pasă de gol

Întrebat despre Gică Hagi, Nedelcu a mărturisit: ''O să fie foarte frumos, este principalul motiv pentru care m-am întors, îmi doresc să facem lucruri frumoase împreună şi să ne ajutăm să ne indeplinim obiectivele. Îmi doresc să joc bine în primul rând, să fiu sănătos, iar restul lucrurilor vor veni dupa aceea''. 

Afla mai multe despre: dragoş nedelcufarul constantagica hagi 

viewscnt
Articole similare