Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dramatism total la Madrid. Real aproape că a avut soarta Barcelonei. Ronaldo a marcat golul izbăvirii în minutul 90+7!

VIDEO | Dramatism total la Madrid. Real aproape că a avut soarta Barcelonei. Ronaldo a marcat golul izbăvirii în minutul 90+7!
Comentarii

Juventus a fost la câteva secunde distanţă să ducă meciul în prelungiri, după ce a copiat prestaţia Romei, din meciul cu Barcelona. Torinezii aveau 3-0 în minutul 90+3 şi seara părea că va fi una lungă şi frumoasă.

N-a fost aşa, pentru că arbitrul meciului a arătat punctul cu var în minutul 90+3. Buffon a explodat în acel moment şi s-a dus peste arbitru. N-a fost iertat pentru ieşirea nervoasă şi a fost eliminat! A intrat Szczesny, dar n-a putut face nimic în faţa lui Ronaldo, care a bătut excelent lovitura de pedeapsă. Juventus rămâne cu un joc excelent pe Santiago Bernabeu şi cu o atitudine pe care nu multe echipe o pot afişa în astfel de meciuri.

Real Madrid - Juventus 1-3 (Ronaldo 90+7 pen. / Mandzukic 2, 37, Matuidi 60)

Echipele de start:

Real (4-4-2): Navas - Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric, Isco - Benzema, Ronaldo

Juventus (4-3-3): Buffon - De Sciglio, Benatia, Chiellini, Sandro - Khedira, Pjanic, Matuidi - Costa, Higuain, Mandzukic

Min 90+7 Ronaldo nu reatează de la 11 metri şi o trimite pe Real Madrid în semifinale!

Min 93. PENALTY pentru Real! Buffon primeşte cartonaşul roşu!

Min. 78. Buffon scoate o minge grea!

Min. 60 GOOOOOL JUVENTUS!!! Matuidi face 3-0, iar la acest scor meciul merge în prelungiri.

Min. 45+2. Bără Real Madrid. Varane a fost cu lovitura de cap!

Min 37. GOOOOOOOL JUVENTUS! Tot Mandzukic! Real a început să tremure serios!

Min. 30. Marcelo trimite o rachetă spre poarta lui Buffon!

Min. 13 Isco marchează dar arbitrul asistent ridică ofsaid!

Min 10. Real are ocazia să marcheze de două ori în câteva secunde prin Bale!

Min 7. Ocazie imensă pentru Juventus. Navas salvează o situaţie extrem de periculoasă!

Min. 2 GOOOOOL JUVENTUS!!! Mandzukic începe să le dea emoţii madrilenilor!

Min. 1 A început meciul!

"În fotbal se poate întâmpla orice. Am avut parte de o zi proastă, ceea ce li se poate întâmpla şi celor de la Real Madrid", este declaraţia plină de încredere oferită de antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, înaintea partidei de miercuri seară.

Real Madrid - Juventus se vede în direct la Telekom Sport 1

Până să se întâlnească din nou, cele două echipe şi-au jucat meciurile de etapă în campionat. Real Madrid a încheiat la egalitate derbiul cu Atletico, 1-1, întâlnire în care eroul partidei de la Torino, Cristiano Ronaldo, şi-a dovedit încă o dată instinctul de marcator şi a ajuns la zece meciuri cu gol marcat. În schimb, Juventus  s-a impus pe terenul ultimei clasate din Serie A, scor 4-2 cu Benevento, graţie unui hat-trick al lui Paulo Dybala.

Bătăi de cap pentru cei doi antrenori

Cel mai valoros jucător din lotul lui Juventus, Dybala, a fost eliminat, însă, în partida tur cu Real Madrid şi nu va juca pe Santiago Bernabeu. Nici Zinedine Zidane nu este lipsit de griji. Tehnicianul francez nu-l va avea la dispoziţie pe căpitanul echipei, Sergio Ramos, care a ajuns la trei cartonaşe galbene şi este suspendat pentru acest joc. Pe lângă Ramos, Nacho şi Vallejo sunt accidentaţi, astfel că Zidane va avea o misiune complicată în alcătuirea defensivei, retragerea lui Casemiro lângă Varane reprezentând o soluţie.

Echipele probabile:

Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Casemiro, Marcelo - Modric, Kovacic, Kroos - Isco - Benzema, Ronaldo.

Juventus: Buffon - De Sciglio, Benatia, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanic, Matuidi - D. Costa, Higuain, Mandzukic.

Meciul Real Madrid - Juventus Torino se va juca miercuri, de la 21:45, în direct la Telekom Sport 1. Toate detaliile, golurile şi cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro.

În tur, Real Madrid s-a impus la Torino, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Ronaldo, în minutele 3 şi 64, ultimul spectaculos, din foarfecă, şi de Marcelo, în minutul 72. De la gazde a fost eliminat argentinianul Dybala, în minutul 66, pentru două cartonaşe galbene.

Afla mai multe despre: realmadridjuventus 

viewscnt
Articole similare