Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | După ce le-a dat o mână de ajutor, doctorul lui Dinamo este persiflat de jucătorii de la Botoşani: "Probabil nu mai ţine minte ce a făcut, de la emoţii"

VIDEO | După ce le-a dat o mână de ajutor, doctorul lui Dinamo este persiflat de jucătorii de la Botoşani: "Probabil nu mai ţine minte ce a făcut, de la emoţii"

Fotbal

Comentarii

Un ajutor răsplătit cu sarcasm ieftin. Portarul celor de la FC Botoşani, Eduard Pap, îl ia peste picior pe medicul celor de la Dinamo, Adrian Motoacă, cel care le-a oferit primul ajutor jucătorilor botoşeneni (Pap şi Moussa) în finalul partidei cu Dinamo, din campionat.

La partida de campionat dintre Dinamo Bucureşti şi FC Botoşani fotbalul românesc a fost, din nou, protagonista unui moment de pomină. Doi jucători de la FC Botoşani s-au ciocnit, având nevoie de îngrijiri medicale, însă moldovenii n-au venit la meci cu doctor. Cum regulamentul nu obligă echipele de Liga l să se prezinte la meciuri cu medic, patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, n-a considerat necesară o persoană calificată să te ferească de eventuale tragedii. În prelungirile partidei cu Dinamo, portarul Eduard Pap şi atacantul Sofien Moussa s-au ciocnit cap în cap şi au avut nevoie urgentă de intervenţia medicilor. 

Semnele disperate ale jucătorilor de la Botoşani i-au determinat pe medicii lui Dinamo să sprinteze către locul cu pricina şi să le acorde primul ajutor, alături de un om din staff-ul moldovenilor, care nu era medic. Ulterior au intervenit şi medicii de pe ambulanţă. Într-o postare pe pagina personală de socializare, medicul celor de la Dinamo, Adrian Motoacă, a condamnat decizia celor de la FC Botoşani să nu aibă permanent cu ei un cadru medical.

"Suntem in Liga 1 sau la judeţ? Hai să nu ne mai lamentăm şi să înţelegem rolul medicilor la o echipă! România anului 2020... Ce te faci când eşti echipă de Liga 1 şi nu ai medic? Soluţia: «Apelez un prieten»! Este impardonabil ca unor astfel de cluburi sau entitaţi mari sportive să li se permită participarea în competiţii majore oficiale fără medic! Putem asista oricând la tragedii mult mai mari. Astă seară (n.r. sâmbătă seară) a fost cu noroc, dar ce ne facem când norocul ne va părăsi? Buni şi ăştia din staff-ul medical de la Dinamo de ceva, nu-i aşa domnule «milionar» Valeriu Iftime? Circulă o legendă, cică dacă nu ai bani de medic la echipă, poţi spune măcar un mulţumesc”, a fost mesajul postat de Motoacă.

VIDEO | După ce le-a dat o mână de ajutor, doctorul lui Dinamo este persiflat de jucătorii de la Botoşani: "Probabil nu mai ţine minte ce a făcut, de la emoţii"

O reacţie cel puţin ciudată a avut, astăzi, unul dintre jucătorii accidentaţi, Eduard Pap, care s-a arătat extrem de deranjat de faptul că medicul lui Dinamo s-ar fi pozat în salvatorul lui Moussa şi chiar a insinuat că acesta suferă de amnezie. 

"Doctorul lui Dinamo nici nu era la Moussa, era la mine şi s-a declarat că noroc cu el, că i-a dat primul ajutor lui Moussa. Probabil că nu mai ţine minte ce a făcut atunci, de la emoţii", a declarat plin de revoltă Eduard Pap.

Dacă cineva ar suferi de amnezie, acela n-ar fi medicul Motoacă, ci chiar Eduard Pap. Se poate observa foarte clar pe imagini cum cei doi medici de la Dinamo se împart la faţa locului, unul în consultă pe Pap, iar celălalt pe Moussa. După ce se observă că Pap este cooperant şi lucid, şi cel de-al doilea medic, Adrian Motoacă, se alătură echipei ce încerca să-l stabilieze pe Moussa.

Nu ştim dacă e a fost chiar un ''salvator", însă doctorul Adrian Motoacă a fost acolo, şi a fost extrem de activ şi dedicat, când nici măcar nu era vorba de jucătorii pe care este plătit să-i ajute. Un mod ciudat al portarului de 25 de ani de a-i mulţumii medicului de la Dinamo pentru ajutorul acordat.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare