Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | După Rapid, Dinamo s-a îmbrăcat şi ea în roz: "Este o acţiune extraordinară, trebuie să avem grijă de femeile din vieţile noastre"

VIDEO | După Rapid, Dinamo s-a îmbrăcat şi ea în roz: "Este o acţiune extraordinară, trebuie să avem grijă de femeile din vieţile noastre"

Dinamo București

Comentarii

Dinamoviştii s-au alăturat şi ei "Fundaţiei Renaşterea" şi au efectuat antrenamentul de miercuri dimineaţă în echipamente de culoare roz.

"Dinamo sustine maratonul digital Race for the Cure 2020

Stadionul "Dinamo" s-a colorat in roz, astazi, in timpul antrenamentelor conduse de Cosmin Contra.

41 de membri ai echipei de fotbal din Stefan cel Mare au acceptat sa transforme alb-rosul istoric al echipamentelor sale de joc in roz, in semn de sustinere a maratonului digital Race for the Cure 2020, organizat de Fundatia Renasterea, alaturi de 31 de tari din Europa, pentru a strange fonduri pentru preventia si combaterea cancerului feminin, in Romania.

O inscriere de 50 de lei pe site-ul www.raceforthecure.eu/ro/ inseamna un test Babes Papa Nicolau si 4 inscrieri inseamna o mamografie pentru o femeie dintr-o zona saraca.

Demersul colorat in roz dinamovistilor este si o incurajare transmisa tuturor barbatilor din Romania, sa le fie alaturi femeilor din viata lor atunci cand acestea se intalnesc cu perspectiva unui diagnostic dramatic.

Toti suporterii dinamovisti pot deveni, pentru prima data, membri ai echipei pe care o iubesc, facand si un gest caritabil: o donatie de 50 lei, ce se transforma intr-o analiza medicala pentru o femeie defavorizata.

Inscrierile in echipa DINAMO se fac aici: https://www.raceforthecure.eu/en/Participants/Team/Id/3493, folosind codul echipei: B5573FFB" , a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo.

Dinamo sustine maratonul digital Race for the Cure 2020 Stadionul "Dinamo" s-a colorat in roz, astazi, in timpul...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Miercuri, 16 septembrie 2020

"Este o acţiune extraordinară, pentru că îmi pasă de femeile din viaţa mea, mama, soţia, fiica. Iar dacă femeile au grijă de noi, trebuie şi noi bărbaţii să avem grijă de ele. Mi se pare foarte ok această iniţiativă şi sper ca tot mai mulţi dinamovişti să se înscrie în această campanie pentru a ajuta femeile să poată să treacă peste anumite momente grele din viaţa lor" , a declarat Cosmin Contra.

"Suntem bucuroşi că putem ajuta femeile care nu au o situaţie financiară foarte bună pentru a-şi face un control de sănătate, pentru că în viaţa fiecărui bărbat există o soţie, o mamă, o fiică, iar acum a venit rândul nostru să le ajutăm" , a spus Deian Sorescu.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare