Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dusan Uhrin Jr. este mulţumit de punctul obţinut pe Arena Naţioanală. "A fost un meci dificil"

VIDEO | Dusan Uhrin Jr. este mulţumit de punctul obţinut pe Arena Naţioanală. "A fost un meci dificil"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la Dinamo, cehul Dusan Uhrin Jr, s-a declarat mulţumit de rezultatul partidei cu FCSB, 1-1, sâmbătă seara, în partida pentru etapa a Xll-a a Ligii l de fotbal.

De asemenea, Dusan Uhrin le este recunoscător şi fanilor dinamovişti, care au creat o atmosferă incendiară pe Arena Naţională. Peste 30.000 de suporteri s-au aflat în tribunele celui mai mare stadion al ţării.
"A fost un meci dificil. E un rezultat bun pentru toată lumea. Mulţumim fanilor, a fost o atmosferă fantastică. Aş vrea să am 30.000 de oameni la fiecare meci. E mai bine ca la Slavia-Sparta, pentru că la Slavia sunt doar 20.000 de locuri. A fost un meci foarte bun. Am avut şanse şi noi şi FCSB. Am fi putut să câştigăm, dar ne-am pierdut concentrarea şi au dat gol. Am marcat din fază fixă. Am exersat la antrenament asta, în această dimineaţă, şi mă bucur. Ciobi a marcat la doilea gol al lui, e şi la naţionala U21. Noi trebuie să muncim mai mult. Dacă ne concentram mai bine pe durata meciului.... Nu ştiu dacă a fost penalty. Nu am văzut. Nu vreau să comentez", a declarat Uhrin, imediat după meci.
 
În urma acestui rezultat, FCSB este pe locul 9, cu 15 puncte, în timp ce Dinamoe este pe 10, cu 14 puncte.
 
 
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare