Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu a clarificat lucrurile: "Acestea sunt pretenţiile mele!" Ce mesaj i-a transmis lui Gigi Becali

VIDEO | Edi Iordănescu a clarificat lucrurile: "Acestea sunt pretenţiile mele!" Ce mesaj i-a transmis lui Gigi Becali

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a dezvăluit condiţiile în care va rămâne la formaţia ardeleană.

Tehnicianul în vârstă de 40 de ani spune că vrea să rămână la Mediaş, însă cu două condiţii: clubul să aibă stabilitate financiară, iar el să aibă control total asupra lotului.

"Contractual mai sunt legat un an de club şi mereu am mizat pe continuitate şi mesajele mele au fost în sensul ăsta dar sunt multe elemente care vor influenţa această continuitate. Conform contractului, sunt şi mijloace prin care contractul poate înceta dacă una dintre părţi nu reuşeşte să asigure ceea ce s-a angajat contractual.

Să pună la dispoziţie bugetul pentru sezonul următor, să asigurăm continuitate la nivelul grupului, să securizăm jucătorii, să am implicare totală în selecţie. Eu nu am pretenţii suplimentare. Pretenţiile mele sunt strict pentru a îmbunătăţi activitatea la echipă", a declarat Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

"Nu sunt un antrenor pasager"

Antrenorul dorit de FCSB a insistat că îşi doreşte stabilitate.

"Nu sunt un antrenor pasager, care să bifeze 2-3 luni. Am avut experienţa CFR Cluj, îmi doresc continuitate dar dacă nu va fi continuitate, să ştiţi foarte bine că nu va fi pentru că eu îmi doresc altceva, ci pentru că nu ne putem ridica la nivelul la care am discutat că trebuie să o facem.

Nu putem să producem performanţă, atunci facem un pas înapoi, strâng mâna, mulţumesc şi cu regrete importante probabil că voi alege, cel puţin o perioadă, să stau acasă, fiindcă atunci când lucrurile vor fi clare aici, probabil că va fi prea târziu pentru mine.

Nu ştiu cine e dispus să mă aştepte încă două săptămâni şi să pericliteze probabil sezonul următor doar de dragul de a vedea dacă poate să ajungă sau nu la o înţelegere cu mine. Nu are nicio legătură continuitatea mea cu alte oferte sau posibilităţi sau interes din alte părţi", a mai spus Edi Iordănescu.

viewscnt
Articole similare
VIDEO Uluitor: Diego Maradona juca fotbal fara sa doarma. Cate zile putea sa reziste