Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Edi Iordănescu, un car de nervi: "A fost o singură echipă pe teren. A câştigat antifotbalul!" Cum a comentat naturalizarea lui Cardoso pentru naţionala României

VIDEO Edi Iordănescu, un car de nervi: "A fost o singură echipă pe teren. A câştigat antifotbalul!" Cum a comentat naturalizarea lui Cardoso pentru naţionala României

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Edi Iordănescu (41 de ani) a reacţionat dur la finalul meciului pe care Gaz Metan l-a pierdut pe terenul Astrei, 1-0, la Giurgiu, şi şi-a acuzat fosta echipă de antifotbal. Antrenorul Gazului spune că echipa sa a dominat partida, a avut controlul şi ocaziile mai mari. Iordănescu junior nu-l condamnă pe Marius Constantin (35 de ani) pentru penalty-ul ratat în prima repriză, când a încercat o scăriţă a la Sergio Ramos.

"Astăzi fotbalul a pierdut. Din punctul meu de vedere, a fost o echipă pe teren, din prima repriză până în a doua. Dacă facem o analiză generală, complexă astăzi a fost o singură echipă care a încercat să joace fotbal. Azi a câştigat antifotbalul.  Gazul a avut total controlul, a avut iniţiativa, a avut posesia, am avut ocaziile. Îmi e greu să spun un jucător care nu a ratat o ocazie azi. În condiţii normale, după aspectul jocului şi un rezultat nul ar fi fost total nedrept pentru noi. Dacă marcam şi deschideam scorul, niciodată nu puteam să pierdem acest joc", a spus Edi Iordănescu, la Telekom Sport, după meci.

Antrenorul medieşenilor nu s-a supărat pe Marius Constantin, căpitanul Gazului, care a ratat un penalty în prima repriză şi şansa de a deschide scorul în partida de la Giurgiu. "Nu trebuie condamnat Marius, Marius a marcat de multe ori de la 11 metri, este căpitanul nostru, este un jucător extrem de important", a mai spus Iordănescu junior.

Edi Iordănescu a comentat şi posibilitatea ca Dumitru Cardoso să ajungă la echipă naţională a României, după ce Mirel Rădoi şi-a manifestat intenţia de a-l naturaliza: "Mă bucură şi cred că ar fi un lucru benefic pentru echipa naţională", spus antrenorul ardelenilor, la Telekom Sport.



Astra - Gaz Metan s-a terminat 1-1, la Giurgiu, iar în urma acestui rezultat Astra a urcat pe locul doi în clasament, cu 34 de puncte, la egalitate cu CFR, în timp ce Gazul e pe locul cinci, cu 27.

Afla mai multe despre: edi iordanescugaz metandumitru cardosoliga 1 

viewscnt
Articole similare