Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Edward Iordănescu a rupt tăcerea după ce Marius Constantin ar fi venit beat la antrenament

VIDEO | Edward Iordănescu a rupt tăcerea după ce Marius Constantin ar fi venit beat la antrenament

Gaz Metan Mediaș

Gaz Metan Mediaş a pierdut, 1-4, cu Viitorul Constanţa, iar unul dintre cei mai importanţi jucători de la Mediaş, Marius Constantin, chiar căpitanul echipei, nu a fost în lot. Edward Iordănescu a reacţionat după ce fundaşul ar fi venit beat la antrenament

La antrenamentul dinaintea meciului cu Viitorul, Marius Constantin ar fi venit băut, iar Edward Iordănescu, împreună cu staff-ul său, a decis să îl trimită pe căpitan acasă. În momentul în care unul dintre secunzii lui Iordănescu l-a informat pe căpitan să părăsească antrenamentul, jucătorul l-ar fi înjurat. Iniţial, Iordănescu nu a vrut să comenteze incidentul, dar acum nu s-a mai abţinut. 

"Nu a fost niciun fel de conflict. Va fi în lotul pentru jocul cu Craiova şi credeţi-mă că dacă era ceva atât de grav cum a fost prezentat, cu siguranţă că nu îl vedeaţi atât de repede", a declarat antrenorul lui Gaz Metan într-o conferinţă de presă. 

MARIUS CONSTANTIN, LA A DOUA TINEREŢE

În cele opt prezenţe din acest sezon de Liga 1, Marius Constantin (34 de ani) a marcat patru goluri şi a oferit şi un assist. Formula lui bună din acest sezon i-a făcut pe unii microbişti chiar să îl ceară pe experimentatul fundaş la echipa naţională. Patru selecţii la prima reprezentativă are fundaşul născut la Braşov. 

viewscnt
Articole similare
Oferte exclusive online de Black Friday