Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edward Iordănescu a rupt tăcerea după ce Marius Constantin ar fi venit beat la antrenament

VIDEO | Edward Iordănescu a rupt tăcerea după ce Marius Constantin ar fi venit beat la antrenament

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a pierdut, 1-4, cu Viitorul Constanţa, iar unul dintre cei mai importanţi jucători de la Mediaş, Marius Constantin, chiar căpitanul echipei, nu a fost în lot. Edward Iordănescu a reacţionat după ce fundaşul ar fi venit beat la antrenament

La antrenamentul dinaintea meciului cu Viitorul, Marius Constantin ar fi venit băut, iar Edward Iordănescu, împreună cu staff-ul său, a decis să îl trimită pe căpitan acasă. În momentul în care unul dintre secunzii lui Iordănescu l-a informat pe căpitan să părăsească antrenamentul, jucătorul l-ar fi înjurat. Iniţial, Iordănescu nu a vrut să comenteze incidentul, dar acum nu s-a mai abţinut. 

"Nu a fost niciun fel de conflict. Va fi în lotul pentru jocul cu Craiova şi credeţi-mă că dacă era ceva atât de grav cum a fost prezentat, cu siguranţă că nu îl vedeaţi atât de repede", a declarat antrenorul lui Gaz Metan într-o conferinţă de presă. 

MARIUS CONSTANTIN, LA A DOUA TINEREŢE

În cele opt prezenţe din acest sezon de Liga 1, Marius Constantin (34 de ani) a marcat patru goluri şi a oferit şi un assist. Formula lui bună din acest sezon i-a făcut pe unii microbişti chiar să îl ceară pe experimentatul fundaş la echipa naţională. Patru selecţii la prima reprezentativă are fundaşul născut la Braşov. 

Afla mai multe despre: iordanescugaz metanmarius constantin 

viewscnt
Articole similare