Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edward Iordănescu a "tunat" după victoria cu Voluntari: "Suntem cea mai dezavantajată echipă"

VIDEO | Edward Iordănescu a "tunat" după victoria cu Voluntari: "Suntem cea mai dezavantajată echipă"
Comentarii

Gaz Metan Mediaş a câştigat pe teren propriu, scor 1-0, cu FC Voluntari, dar victoria nu i-a produs o satisfacţie atât de mare lui Edward Iordănescu, care a avut lucruri de reproşat la finalul partidei.

"M-a supărat programarea. Nu e ok să punem acum intermediară, echipele sunt consumate, e grad mare de stres, oboseală, este foarte greu. Noi suntem cea mai dezavantajată echipă. Am avut şi neşansa să prindem această serie cu două deplasări", a fost nemulţumirea lui Edward Iordănescu. 

Gaz Metan a jucat vineri cu Astra, la Giurgiu, după care s-a întors la Mediaş pentru acest meci cu Voluntari, iar vineri joacă la Bucureşti, cu FCSB. În acelaşi timp, FC Voluntari şi FCSB au stat în weekend, pentru că a fost anulat meciul direct din cauza averselor. 

"La Giurgiu a fost o singură echipă pe teren, asta e realitatea. Am fost echipa care a controlat total, astăzi ne-am împărţit ocaziile. Ne-am aşteptat la un joc mai greu, am avut un adversar mai proaspăt. Au fost mai rapizi, primii la mingie. Ei au stat, noi am făcut 8 ore dus, 8 ore întors. Olaru a ieşit accidentat, nu am un alt 10. Nu am soluţii, nu suntem acoperiţi. 
 
Contează mai mult decât orice punctele. Am crezut până în ultima clipă. Tragem linie şi închidem încă o etapă extrem de dificilă. Voluntari joacă fotbal, locul din clasament nu este în concordanţă cu fotbalul pe care îl joacă", a mai spus antrenorul lui Gaz Metan Mediaş despre meci. 
 

Afla mai multe despre: edward iordanescugaz metan 

viewscnt
Articole similare