Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | El e "perla" României. Jucătorul care visează să-i surclaseze pe Neymar şi pe Mbappe şi să ia Balonul de Aur: "Nu e nicio aroganţă!"

VIDEO | El e "perla" României. Jucătorul care visează să-i surclaseze pe Neymar şi pe Mbappe şi să ia Balonul de Aur: "Nu e nicio aroganţă!"
Comentarii

Naţionala României se pregăteşte pentru participarea la Campionatul European din tineret. Ianis Hagi a recunoscut că speră să aibă evoluţii foarte bune la turneul final din vară, apoi, în viitor, chiar la Balonul de Aur.

Imediat după declaraţiile date de Ianis Hagi, selecţionerul naţionalei de tineret, Mirel Rădoi, a vorbit despre o eventuală nominalizare a jucătorului său la Balonul de Aur.

"Primul pas pentru a spera în continuare la Balonul de Aur este acest Campionat European. Va trebui să tragă echipa după el, ca să putem să ne calificăm mai departe din grupe. Şi evident, o prezenţă la Jocurile Olimpice îl va ajuta mult mai repede în drumul lui către Balonul de Aur.

Nu m-a uimit absolut deloc şi mă bucură faptul că am jucători care gândesc foarte pozitiv. Din punctul meu de vedere, chiar dacă altcineva s-ar putea gândi că este o declaraţie arogantă, la cum îl cunosc pe Ianis, e ceva pozitiv şi nu este deloc o aroganţă" , a declarat selecţionerul naţionalei României U21, Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: romaniamirel radoicampionatul europeanianis hagibalonul de aur 

viewscnt
Articole similare