Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO El este noul KILLER din Liga 1. Marko Dugandzic: ”Sper să o ţin tot aşa. Vreau să marchez meci de meci în continuare!”

VIDEO El este noul KILLER din Liga 1. Marko Dugandzic: ”Sper să o ţin tot aşa. Vreau să marchez meci de meci în continuare!”

FC Botoșani

Comentarii

Atacantul croat al echipei FC Botoşani, Marko Dugandzic, este în mare formă de la venirea în România.

Transferat în pauza competiţională de la NK Osijek, vârful în vârstă de 25 de ani a înscris în toate meciurile jucate pentru FC Botoşani, în Liga 1, ultima oară, de două ori contra FCSB-ului, sâmbătă seara.

La finalul meciului contra formaţiei lui Vintilă, Dugandzic a explicat: ”Aşa cum am mai spus am început bine. Am jucat bine în pre sezon şi acum am făcut-o la fel. Trebuie să câştigăm mai multe partide, acesta este un punct istoric pentru noi, pentru că de fiecare dată am pierdut contra FCSB-ului”

El şi-a explicat şi alegerea de a veni la FC Botoşani: ”Am crezut în mine şi trebuia să vin în vară aici, dar am rămas în Croaţia. Am jucat bine în pregătiri şi sper să o ţin tot aşa. Managerul meu m-a sunat, la fel şi antrenorul care mă dorea de mai mult timp. Am văzut o reacţie bună din partea clubului, apoi am ajuns aici şi totul mi s-a părut în regulă”

Vârful croat a cerut schimbare în timpul meciului cu FCSB, iar la finalul partidei a explicat ce s-a întâmplat: ”După meciul cu Poli Iaşi am simţit o durere la adductori, o durere pe care am simţit-o toată săptămâna. Sper că nu e nimic grav, dar am preferat să nu risc, de aceea am ales să fiu schimbat. Obiectivul meu? Să marchez meci de meci şi să câştige echipa mea cât mai multe meciuri” a încheiat Dugandzic.

  • 15 selecţii şi 13 goluri a adunat Dugandzic la naţionalele U17, U18 şi U19 ale Croaţiei
  • 150.000 de euro este cota lui Dugandzic, conform Transfermarkt.de

Marko Dugandzic a fost propus la FCSB

Interesant este că patronul echipei FC Botoşani l-a propus pe Dugandzic la FCSB, încă dinainte ca atacantul croat să debuteze pentru moldoveni în meciurile oficiale. "Patru milioane şi e al lor. Pot să îi şi spun: <<domnul Becali, la vară aveţi atacant bun de tot. Pregătiţi patru milioane şi jucaţi în Europa League cu el!>>. Marko e numai bun pentru asta", spunea Iftime, pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: marko dugandzicfc botoşani 

viewscnt
Articole similare