Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Eliminat din Cupa României, Bogdan Andone pune tunurile pe arbitraj: ”Poate nu ne calificam, dar jocul se putea relansa!”

VIDEO Eliminat din Cupa României, Bogdan Andone pune tunurile pe arbitraj: ”Poate nu ne calificam, dar jocul se putea relansa!”

Astra Giurgiu

Comentarii

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, joi, pe teren propriu, formaţia Astra Giurgiu, scor 4-2.

Astra a pierdut primul meci sub comanda noului său tehnician principal. La finalul partidei de la Sfântu Gheorghe, Bogdan Andone, antenorul oaspeţilor a criticat arbitrajul şi a explicat şi ce i-a lipsit echipei sale pentru a merge mai departe: Un meci foarte prost din partea echipei  mele. Nu am avut atitudine, agresivitate, nimic. Au fost greşeli mari de arbitraj împotriva echipei noastre. Golul doi din offisde pentru gazde, am avut penalty. Nu ştiu dacă ne calificam sau nu, dar sunt două faze care ne puteau ajuta. Jocul se putea relansa. Începusem să punem presiune, nu se ştie...se putea întâmpla orice. Tocmai de aceea am făcut şi schimbări la 3-1, pentru că aveam încredere că putem întoarce jocul.  a mărturisit tehnicianul Astrei.

Bogdan Andone a explicat de ce a folosit mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon: ”Nu am avut timp să văd toţi jucătorii la lucru şi am vrut să văd cât mai mulţi dintre ei. Am riscat puţin, pentru că unii dintre ei nu aveau ritm de meci. Unii au făcut-o bine, alţii mai puţin bine. Repet, atitudinea a făcut diferenţa. Sepsi a fost mai bună la acest capitol”.

Eliminată din Cupa României, pentru Astra rămâne acum doar playoff-ul Ligii 1: ”Principalul obiectiv este accederea în playoff. Este important să ne regrupăm după acest meci, urmează partida cu Poli Iaşi şi este important să o câştigăm” a spus Bogdan Andone la finalul partidei cu Sepsi.

Gazdele s-au impus cu 4-2. Pentru Sepsi au marcat Fulop '2, Karanovic '29, '57 şi Konongo '50, în timp ce pentru Astra au punctat Biceanu '16 şi Begue '62.

Sepsi este a şaptea echipă calificată în sferturi, după AFC Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, FC Petrolul, Dinamo şi Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: bogdan andoneastra 

viewscnt
Articole similare