Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Emil Săndoi a debutat cu o înfrângere pe banca celor de la Chindia: "Am dominat, dar ne-au costat greşelile"

VIDEO | Emil Săndoi a debutat cu o înfrângere pe banca celor de la Chindia: "Am dominat, dar ne-au costat greşelile"
Comentarii

Emil Săndoi a debutat cu o înfrângere pe banca celor de la Chindia Târgovişte. Nou-promovată a fost învinsă de FC Voluntari, scor 0-2.

"Cred că a fost un joc echilibrat, am avut şi câteva oportunităţi. Am făcut nişte greşeli copilăreşti. Cei de la Voluntari nu au mai avut ocazii clare, poate chiar a fost un plus pentru noi. 

Îmi pare rău că am dominat, dar greşelile pe care le-am făcut ne-au costat. Celelalte echipe au reuşit să se distanţeze, este din ce în ce mai greu, dar în fotbal nu este nimic imposibil", a declarat Săndoi la flash interviul de la finalul partidei. 

Fostul selecţioner de la tineret este conştient în ce situaţie a venit la Chindia, însă speră că poate salva echipa de la retrogradare: 

"Eram conştient în momentul în care am acceptat că este o situaţie deosebit de grea. Şi echipa era pe ultimul loc la egalitate de puncte cu Dinamo, din păcate pentru noi nici nu ne-au ajutat celelalte rezultate. În rest, în fotbal trebuie să speri până în ultima secundă. Uitaţi-vă la Sibiu în campionatul trecut".

Afla mai multe despre: emil sandoichindia targoviste 

viewscnt
Articole similare