Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Emmanuel Culio, şanse mari să revină alături de Dan Petrescu! Anunţul făcut de antrenorul lui CFR Cluj, imediat după plecarea fotbalistului de la echipă

VIDEO Emmanuel Culio, şanse mari să revină alături de Dan Petrescu! Anunţul făcut de antrenorul lui CFR Cluj, imediat după plecarea fotbalistului de la echipă

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu (51 de ani), a vorbit despre viitorul lui Emmanuel Culio (36 de ani) şi a dorit să facă o precizare. Argentinianul se întoarce în ţara natală pentru a juca fotbal.

Imediat după ce CFR Cluj a obţinut calificarea în 16-imile Europa League, campioana a anunţat că Emmanuel Culio se va despărţi de echipă. Resemnat, Dan Petrescu a recunoscut că sunt şanse mici să-l facă să se răzgândească, dar că sunt şanse mari ca cei doi să mai lucreze pe viitor.

Culio ar urma să revină lângă "Bursuc" ca secund: "Eu tot mai sper că se răzgândeşte. Informaţia a fost greşit dată. Nu ştiu dacă cei de la CFR sau de la presă. Culio nu se lasă de fotbal, cum apare peste tot. Culio merge în Argentina să joace fotbal. El pleacă de la CFR, dar nu se lasă de fotbal. Pleacă de la CFR din motive personale şi de aceea eu încă mai sper, 1%, poate reuşesc să-l întorc. El nu merge acolo să se lase, el vrea să joace fotbal, vrea să mai joace, cel puţin până în vară. 

După care vrea să ia carnetul de antrenor, aşa mi-a promis şi să vină antrenorul meu secund. Dar nu ştiu dacă va fi posibil. Dacă atunci când eşti jucător nu poţi să pleci de acasă, ca antrenor e şi mai greu. Trebuie să te sacrifici, trebuie să faci sacrificii.

Aproape plângea, a mai plâns. Plânge, vă daţi seama, că e un jucător care îşi dă viaţa şi n-a venit aici decât cu un scop, să joace fotbal. N-a venit să facă altceva. Nu e nici mercenar, nici nimic, el a venit să joace fotbal cu inima, cu sufletul. Şi-a dat viaţa şi i-a rămas şi lui în suflet această echipă şi în inimă", a declarat antrenorul campioanei României în cadrul unei conferinţe de presă.  

Anunţul lui CFR Cluj despre Culio

"Luni jucăm pentru Culio, Eroul de la Roma sau oricum doriţi voi, suporterii CFR-işti să îl numiţi, pe unul dintre cei mai buni jucători care au îmbrăcat vreodată tricoul “alb-vişiniu”! Haideţi cu toţii la stadion, haideţi cu toţii în Gruia!
 
Mijlocaşul nostru a luat decizia de a părăsi România din motive personale şi de a se întoarce alături de familia sa în Argentina. În întreaga carieră, Culio n-a petrecut nici măcar o zi departe de soţia şi copiii săi, iar gândul că ar urma să stea în România fără ei l-a făcut să ia această decizie.
 
E o decizie care, pe noi, toţi cei din Familia CFR ne întristează, pentru că ne despărţim nu doar un fotbalist extraordinar, ci de un om incredibil, un muncitor desăvârşit, un model pentru orice tânăr fotbalist, o persoană cu un caracter remarcabil.
 
Mulţumim, Juan! Mulţumim pentru că ai fost un exemplu pentru noi toţi din club, pentru că ai venit în România, la mii de kilometri de casă să joci fotbal, pentru că ai îmbrăcat cu mândrie mereu tricoul “alb-vişiniu” şi pentru tot profesionalismul de care ai dat dovadă.
 
Îşi dorim multă baftă în tot ceea ce vei alege să faci de aici înainte, fie că o să mai joci fotbal în Argentina, pentru că ştim că o poţi face încă la un nivel ridicat, fie că vei alege cariera de antrenor. Noi ne dorim să revii într-o zi în Gruia şi din postura de antrenor pentru că CFR şi Clujul va fi mereu casa ta.
 
Pentru meciul cu Astra, intrarea spectatorilor va fi liberă, iar cei care şi-au achiziţionat deja bilete îşi vor primi banii înapoi. Haideţi să cântăm cu toţii pentru Culio la ultimul său meci în Gruia!" , se arată pe pagina de Facebook a CFR-ului.

Afla mai multe despre: emmanuel culiodan petrescucfr clujplecare emmanuel culio 

viewscnt
Articole similare