Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Emoţii pentru Contra! Chiricheş a ieşit accidentat în meciul de la Salzburg. Care sunt şansele să prindă dubla naţionalei

VIDEO | Emoţii pentru Contra! Chiricheş a ieşit accidentat în meciul de la Salzburg. Care sunt şansele să prindă dubla naţionalei

Echipa națională

Comentarii

Românul a cerut schimbare în minutul 77 al partidei pe care Napoli o joacă în returul optimilor de finală din Europa League.

Chiricheş nu a mai putut continua meciul după ce a acuzat o leziune musculară. A cerut intervenţia echipei medicale însă românul a fost în cele din urmă înlocuit de francezul Malcuit. Chiricheş tocmai revenise după o accidentare care l-a ţinut pe bară aproape 6 luni. Fundaşul fusese convocat de Contra pentru dubla din preliminariile Euro 2020 cu Suedia şi Insulele Feroe. 

Expertul Telekom Sport Andrei Vochin a dezvăluit că selecţionerul a luat legătura imediat după meci cu Vlad Chiricheş: "Nu cred ca e bine, a schimbat câteva mesaje cu Cosmin, el a apucat să vorbească cu Chiricheş, nu e verdict clar pentru că nu se poate da acum unul, dar din ce am înţeles nu putem conta pe el" a dezvăluit consilierul preşedintelui FRF.

Afla mai multe despre: chiricheşcontranapoliaccidentare 

viewscnt
Articole similare