Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EMOŢIONANT | Puştiul Realului a terminat El Clasico în lacrimi: ”Simte greutatea emblemei. E un exemplu!”

VIDEO EMOŢIONANT | Puştiul Realului a terminat El Clasico în lacrimi: ”Simte greutatea emblemei. E un exemplu!”

Real Madrid

Comentarii

Formaţia pregătită de Ernesto Valverde a obţinut a patra victorie din ultimele 5 meciuri jucate contra marii sale rivale pe Santiago Bernabeu. După victoria de miercuri se pregătesc de cea de-a şasea finală consecutivă de Cupa Regelui Spaniei, o performanţă fără precedent în istoria competiţiei.

Sergio Reguilon (22 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei sale în dezastrul contra marii rivale.

Fundaşul crescut de Real Madrid a fost aplaudat de fani la finalul partidei, fiind singurul jucător ”salvat” de public alături de Vinicius Junior.

După fluierul de final al centralului Undiano Mallenco, Reguilon a fost surprins de camerele TV ale postului de televiziune Cuatro cu ochii în lacrimi: ”Asta înseamnă să simţi greutatea emblemei şi a culorilor. Un exemplu pentru restul jucătorilor noştri” au scris fanii madrileni după meci pe reţelele de socializare, după ce au văzut trăirile canteranului blanco.

 

 

Sergio Reguilon Rodriguez joacă la Real Madrid de la vârsta de 7 ani şi jumătate. A evoluat la toate categoriile de juniori ale clubului şi a debutat anul trecut la echipa mare, pentru care a strâns deja 17 meciuri.

Surprinzător sau nu, fundaşul născut chiar la Madrid este preferat de antrenorul Santiago Solari în detrimentul lui Marcelo, lateralul stânga considerat cel mai bun din lume în acest moment.

Real Madrid - FC Barcelona LIVE ONLINE pe site-ul telekomsport.ro şi în direct la Telekom Sport 1, sâmbătă de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: sergio reguilonreal madrid 

viewscnt
Articole similare