Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Enache: "M-am gândit toată noaptea cum voi ridica cupa şi cum voi pleca fericit de la stadion". Ce a spus despre accidentarea stupidă a lui Alibec

VIDEO | Enache: "M-am gândit toată noaptea cum voi ridica cupa şi cum voi pleca fericit de la stadion". Ce a spus despre accidentarea stupidă a lui Alibec

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a pierdut a doua sa finală de Cupa României, după cea din 2017, iar dezamăgirea a fost uriaşă printre giurgiuveni

Costel Enache, antrenorul Astrei, a vorbit în toată perioada de după calificarea în finala Cupei României despre visul său, de a câştiga primul trofeu din cariera de antrenor. Nu i-a ieşit, iar la final dezamăgirea a fost mare.

"Am adus şi doi prieteni care sunt psihologi. A fost o şedinţă super interesantă, care ne-a adus ceva energie în grup. Oameni care ne-au învăţat să vizualizăm succesul. Am stat toată noaptea şi m-am gândit câtă bucurie este în familia mea, cum voi ridica cupa şi cum voi pleca fericit de la stadion. Nu a ieşit chiar aşa şi durerea e cu atât mai mare", a declarat antrenorul Astrei.

Costel Enache a comentat şi accidentarea lui Alibec (ÎN VIDEO DE MAI JOS), care a fost nevoit să părăsească terenul după 71 de minute de joc, după ce a dat o pasă cu călcâiul: "Dacă îi interzicem asta lui Alibec, nu mai are nici un rol. De fapt, asta e marea lui calitate, e imprevizibil, are fantezie şi vine cu soluţii nebănuite, care pot surprinde adversarul. Nici nu ai putea să îi interzici lui Alibec aşa ceva, pentru că el gândeşte instant, spontan, nu poţi să-i spui aşa ceva".

Afla mai multe despre: enachecupaaccidentarealibec 

viewscnt
Articole similare