Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Enache trage un semnal de alarmă după o nouă înfrângere: "Nu mai am idei pentru a gestiona situaţia" Ce îl deranjează cel mai mult pe antrenor

VIDEO | Enache trage un semnal de alarmă după o nouă înfrângere: "Nu mai am idei pentru a gestiona situaţia" Ce îl deranjează cel mai mult pe antrenor

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul Astrei a fost extrem de dezamăgit de faptul că fotbaliştii săi au încasat trei goluri la Ovidiu după ce primiseră cinci etapa trecută de la campioana CFR Cluj.

Giurgiuvenii vor încheia pentru al doilea an consecutiv pe locul cinci în Liga I. 
 
"Nu au mers multe lucruri. În primul rând am fost surprins de forţa de joc a adversarilor noştri. Cred că şi partea psihologică ne afectează foarte tare. Am avut ocazii mari şi nu am reuşit să intrăm în joc cu acele situaţii, iar în momentul în care suntem acum ne afectează foarte tare orice dezechilibru mental" a spus Enache la flash interviul de după meci. 
 
Probleme financiare de la echipă nu îi dau pace lui Enache, iar antrenorul a fost aproape să îşi dea demisia săptămâna trecută. 
 
"Sunt lucruri pe care am tot încercat să le gestionez, dar nu mai am soluţii, resurse şi idei pentru a gestiona aceste lucruri. În situaţia mea de lider, trebuie să îmi asum asta. Dacă nu am resurse pentru a gestiona aceatsă situaţie, nu mă simt util şi nu cred că e normal să stau doar aşa, pentru statut. Jucătorii sunt importanţi pentur mine, pentru că am muncit mult împreună şi m-am ataşat mult de ei" a adăugat antrenorul Astrei.   
 
Enache mai are o singură speranţă. Finala Cupei României, pe care echipa sa o va juca tot împotriva Viitorului. 
 
"Ar fi ultimul nostru joc, ar fi o performanţă, ar spăla tot. Numai că  trebuie să schimbăm rapid ceva şi să ne regăsim energia, spiritul de luptă şi spiritul de grup. O finală cu Viitorul pare un meci foarte dificil şi aşa va fi. Trebuie să găsim o cheie pentru a produce declicul în cadrul grupului" a încheiat Enache. 
 

Afla mai multe despre: astraenacheviitorulprobleme financiarefinala cupei româniei 

viewscnt
Articole similare