Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Erau numai prostii în capul meu...". Denis Alibec, prima reacţie după calificarea Astrei în play-off. Ce a făcut la finalul partidei cu Sepsi

VIDEO | "Erau numai prostii în capul meu...". Denis Alibec, prima reacţie după calificarea Astrei în play-off. Ce a făcut la finalul partidei cu Sepsi

Superliga

Comentarii

Denis Alibec şi Kehinde Fatai, marcatorii golurilor Astrei cu Sepsi, scor 2-2, au oferit primele reacţii de după calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Formaţia Astra Giurgiu a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în ultima etapă a sezonului regulat. Giurgiuvenii au revenit după ce la finalul primei reprize erau conduşi cu 2-0.

Pentru Astra au marcat Fatai '66 şi Alibec '68 (penalti), iar pentru Sepsi au punctat Andrezly '28 şi Carnat '41. Cum arată acum clasamentul Ligii 1 şi cine a ratat play-off-ul. 

"Un meci foarte greu. Cred că s-a văzut presiunea meciului, ei au jucat relaxaţi şi le-a ieşit totul în această seară. Important este că am reuşit să revenim şi să luăm un punct. Probabil a fost miza prea mare a meciului şi nu am fost concentraţi 100%. Chiar m-am uitat la pauză, că era 2-0 aici, m-am uitat la celelalte meciuri. Am văzut că e 0-0 la Viitorul, am mai avut o speranţă. Eram supăraţi (n.r. - la pauză), dar ne-am spus şi ne-am dat seama că nu mai aveam nimic de pierdut, trebuia să ieşim pe teren şi să dăm totul, altfel nu mai aveam nicio şansă. 

(n.r. - Te-ai gândit ce se poate întâmpla cu acest club dacă ajunge în playout?) Normal, la 2-0 m-am gândit. Erau numai prostii în capul meu... Nu ştiu, nu am jucat niciodată în playout şi nici nu îmi doresc. De asta am vorbit şi cu băieţii la pauză să dăm totul. Cu Bogdan Andone am câştigat zece meciuri. De ce să nu îl mai vrem?", a declarat Alibec. 

Denis Alibec s-a bucurat cu fanii de la Giurgiu

Denis Alibec a sărbătorit cu fanii Astrei după meciul care i-a asigurat echipei de la Giurgiu calificarea matematică în play-off. Atacantul a rămas unul dintre cei mai iubiţi jucători din oraş.

Celălalt atacant al Astrei, Fatai, este încrezător înainte de startul play-off-ului: "Suntem fericiţi că suntem în playoff, asta este cel mai important pentru noi. Băieţii au jucat foarte bine în tur şi am fi fost deja în playoff fără problema cu depunctarea. Dar acum tot e bine, suntem în playoff, au rămas zece finale în care trebuie să jucăm foarte bine. 

Avem zece finale. Au fost nişte probleme la meci, acum, dar noi ne concentrăm acum pentru zece finale şi sunt foarte sigur că o să jucăm foarte bine", a declarat atacantul venit în această iarnă la finalul partidei.  

Afla mai multe despre: denis alibecdenis alibec astraastra sepsiplay-off liga 1 

viewscnt
Articole similare