Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eric a mai făcut încă un pas pentru îndeplinirea visului: "Dau oricâte trebuie" Ambiţia brazilianului

VIDEO | Eric a mai făcut încă un pas pentru îndeplinirea visului: "Dau oricâte trebuie" Ambiţia brazilianului

Farul Constanța

Comentarii

Fotbalistul Viitorului a ajuns la 62 de goluri marcate în Liga I, cu doar două mai puţine decât brazilianul Wesley, aflat pe primul loc în topul golgheterilor străini ai campionatului nostru.

Eric a marcat în fiecare etapă de la începutul sezonului şi este pe cale să îi ia faţa conaţionalului său care a jucat la FC Vaslui. Sud-americanul echipei lui Hagi a glumit pe seama numărului de goluri pe care media i le atribuie rivalului său. 

"Mereu apare că are unul în plus. Acum a apărut că are 65.. .eu ştiam că are 64. Contează că mai am timp. După socotelile mele, mai am încă trei să îl depăşesc . Dar dacă mai apare unul, nu se pune problema, dau patru" a spus Eric la finalul partidei de la Ovidiu. 

Eric a ajuns la 33 de ani şi se bucură de fiecare joc în care Hagi contează pe serviciile lui. 

"Mă simt foarte bine fizic, dar decizia de a juca nu e a mea. Mâine începe o nouă zi, Mister mereu spune că a doua zi nu mai e valabil ce ai făcut azi, aşa că voi munci săptămâna asta. Dacă mister crede că merit şi eu o şansă, o să fiu pregătit, dacă nu, o să fiu alături de echipă. Avem un lot valoros şi cred că oricine poate să joace. Când Mister crede că e rândul meu, eu o să fiu pregătit. Nu contează câte minute, voi încerca să ajut echipa" a mai adăugat mijlocaşul. 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: viitoruleric wesleyrecordmarcator străin 

viewscnt
Articole similare