Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eugen Neagoe, un antrenor fericit: ”Suntem singura echipă care a dat 4 goluri FCSB-ului”

VIDEO | Eugen Neagoe, un antrenor fericit: ”Suntem singura echipă care a dat 4 goluri FCSB-ului”
Comentarii

Eugen Neagoe a fost un antrenor fericit. Tehnicianul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe şi-a felicitat în repetate rânduri echipa la finalul meciului cu FCSB. Sepsi s-a impus cu 4-2 în faţa roş-albaştrilor. Pentru Sepsi au marcat Vaşvari '32, Ştefan '36, Tandia '53 (penalti) şi Mensah '90+4, în timp ce pentru FCSB au înscris Coman '61 şi Rusescu '88.

Iată ce a declarat Eugen Neagoe, antrenorul învingătorilor, la finalul partidei pentru Telekom Sport:

Am pregătit jocul să câştigăm şi am demonstrat încăodată dacă mai era nevoie că suntem o echipă serioasă, puternică şi oricărui adversar îi va fi greu împotriva noastră. Am făcut spectacol împotriva echipei cu cei mai buni jucători din campionatul României. Dar, cred eu, că jucătorii noştri au fost formidabili. Suntem singura echipă care le-a dat patru goluri. Adversarii care joacă împotriva noastră sunt de regulă încrezători. Chiar am glumit cu Argăseală şi i-am zis că o să fie tare supărat după meci. 

Am aşteptat 18 etape să primesc un penalty. Însă în afară de penalty am făcut un meci foarte bun. Cu Florin Tănase am vorbit şi şi-a adus aminte că am fost primul din staff-ul echipei naţionale care l-am sunat, în urmă cu câţiva ani. Şi-a adus aminte, e un băiat de caracter. I-am urat multă baftă, dar din etapa viitoare.

Am câştigat împotriva FCSB-ului, erau importante cele trei puncte, ni le-am dorit foarte mult. Îi felicit încă o dată pe băieţi, au făcut un meci foarte bun.

Şi Ştefan şi Vaşvari au făcut un meci foarte bun, dar toţi băieţii au jucat la cel mai înalt nivel” a spus Eugen Neagoe la microfonul Telekom Sport, la finalul super victoriei cu FCSB (4-2). 

Afla mai multe despre: eugen neagoesepsifcsb 

viewscnt
Articole similare