Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | ”A vrut să iasă din casă. I-am zis să nu se mai întoarcă niciodată”. Gică Popescu a recunoscut dialogul cu fiul său

VIDEO EXCLUSIV | ”A vrut să iasă din casă. I-am zis să nu se mai întoarcă niciodată”. Gică Popescu a recunoscut dialogul cu fiul său

Echipa națională

Comentarii

Nicolas Popescu a debutat la naţionala U15 a României chiar sub privirile tatălui său. Se întâmpla în septembrie 2017, într-un meci amical disputat la Buftea, împotriva unei selecţionate Bucureşti - Ilfov. O zi pe care nu o va uita niciodată, aşa cum şi mai celebrul său tată ţine minte pentru totdeauna că pe 1 mai 1985 a debutat la juniori în meciul Cehoslovacia - România, scor 2-0.

Fostul căpitan al Barcelonei a avut un singur sfat pentru fiul său, la prima sa convocare: ”Prima dată când a fost convocat la naţională Niko, i-am spus...şi-a luat geanta şi voia să iasă pe uşă. I-am spus, stai puţin.... pleci pentru prima dată la naţională, să nu te mai întorci niciodată! Dacă ai plecat la echipa naţională, să rămâi la naţională până te laşi de fotbal.

Să treci pe la toate naţionalele de juniori, să mergi la tineret, apoi la naţională. Abia atunci eşti un jucător valoros, când participi la toate convocările echipelor naţionale la varsta avută  Îl vede pe Ianis ca pe un model. E normal să fie aşa, au crescut împreună, au jucat împreună, petrec foarte mult timp împreună. Şi eu am fost convocat la echipa naţională pentru prima dată tot la 20 de ani”, a declarat Gică Popescu, în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: popescunikolas,  

viewscnt
Articole similare