Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Analiza lui Bogdan Stelea! Cum vede duelul goalkeeperilor în derbyul pentru titlu: "Sunt diferiţi"

VIDEO EXCLUSIV | Analiza lui Bogdan Stelea! Cum vede duelul goalkeeperilor în derbyul pentru titlu: "Sunt diferiţi"

Superliga

Comentarii

Meciul dintre CFR Cluj şi FCSB poate fi decis şi de prestaţia unuia dintre cei doi portari ai echipelor care se bat şi în acest sezon pentru titlu.

Arlauskis şi Bălgrădean sunt titularii de drept a celor două rivale care se întâlnesc duminică în Gruia. Primul a jucat 25 de meciuri în acest campionat, în timp ce al doilea a bifat chiar 29 de partide. 

"Sunt diferiţi. Unul, mă refer aici la Bălgrădean, e mai liniştit, celalălat este mai temperamental, dar amândoi sunt portari valoroşi care de pliază foarte bine pe stilul de joc al echipei care lor. Şi, în momentele importante, sunt decisivi pentru momentele lor. Sunt portari printre cei mai valoroşi din ţară" a fost caracterizarea făcută de Bogdan Stelea. 

Campioana are cu trei puncte mai mult decât roş-albaştrii înaintea duleului direct. 

"În momentul de faţă, CFR are o poziţie mai avantajoasă şi au prima şansă. Lor le convine şi meciul egal, iar Steaua, normal, trebuie să câştige. Pentru că este singura alternativă prin care ei se pot apropia mai mult de CFR şi nu în ultimul rând i-ar ajuta şi din punct de vedere moral o astfel de victorie. Chiar dacă jocul o să fie închis, spectacolul nu o să lipsească pentru că o să fie destul de disputat meciul, prin prisma faptului că una dintre combatatente trebuie să câştige, iar cealaltă se poate mulţumi şi cu un meci egal. Dar chiar aşa fiind, meciul va fi disputat" a mai spus fostul goalkeeper al naţionalei. 

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: arlauskisbălgrădeanbogdan steleacfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare