Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Anunţul pe care toţi românii îl aşteptau! Ce spune Halep despre prezenţa la FED Cup: ”Asta îmi doresc”

VIDEO EXCLUSIV | Anunţul pe care toţi românii îl aşteptau! Ce spune Halep despre prezenţa la FED Cup: ”Asta îmi doresc”

Simona Halep

Comentarii

România va întâlni Elveţia în barajul pentru Grupa Mondială de la FED Cup! Confruntarea va avea loc în ţara noastră, în perioada 21-22 aprilie, Telekom Sport va transmite toate meciurile.

Înainte să decoleze spre California, Halep a vorbit despre duelul cu Elveţia din FED Cup şi spune că îşi doreşte să fie aptă din punct de vedere fizic pentru a fi prezentă pe teren.

Va fi un meci greu, ambele jucătoare din echipa Elveţiei joacă foarte bine. Sper să fim toate apte şi să jucăm. Îmi doresc foarte mult să fiu prezentă de această dată şi să-mi câştig meciurile. Suntem foarte mulţi români la Indian Wells şi o să ne simţim ca acasă. Îmi doresc să avem rezultate şi, de ce nu, să mergem toţi spre finală”, a spus Simona Halep la plecarea spre Statele Unite.

CETĂŢEAN DE ONOARE AL CAPITALEI

Simona Halep a fost numită cetăţean de onoare al Bucureştiului, iar actualul număr unu mondial a declarat că nu se aştepta la o asemenea surpriză.

A fost o ceremonie foarte frumoasă, s-a nimerit să fie chiar în ziua în care am revenit pe numărul unu. A fost o surpriză nemaipomenită, mai ales când pe scenă a apărut şi Nicu Alifantis. Vreau să mulţumesc Bucureştiului pentru o seară excelentă şi pentru această onoare”, a spus Halep.

Afla mai multe despre: simona halepfed cupromaniaelvetia 

viewscnt
Articole similare