Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Artyom Karamyan regretă că a jucat la FCSB şi face o declaraţie de dragoste Rapidului: "L-am iubit, îl iubesc şi o să o fac mereu!"

VIDEO EXCLUSIV | Artyom Karamyan regretă că a jucat la FCSB şi face o declaraţie de dragoste Rapidului: "L-am iubit, îl iubesc şi o să o fac mereu!"

Rapid

Comentarii

Contactat de Telekom Sport, Artyom Karamyan (40 de ani) a vorbit despre mai multe subiecte interesante din fotbalul românesc. Printre ele, sfertul UEFAntastic Rapid - Steaua din 2006 şi povestea transferului său la formaţia roş-albastră. Armeanul a spus că îi pare rău că a semnat în 2010 cu echipa lui Gigi Becali.

Karamyan n-a jucat în meciul UEFAntastic dintre Rapid şi Steaua, 1-1 pe Giuleşti, şi îi pare rău că nu şi-a putut ajuta colegii din teren. "Îţi dai seama, eu am fost accidentat. Nu am jucat meciul ăla. Păcat, am avut o echipă bună, un antrenor fantastic. Important e să fim sănătoşi în momentul actual!", a spus Artyom Karamyan pentru Telekom Sport.

În ceea ce priveşte transferul la FCSB, din 2010, Karamyan a spus că nu a avut de ales pentru că nu s-a înţeles cu patronul Marian Iancu să rămână la Timişoara. Fostul fotbalist a dezvăluit că le iubeşte mai mult pe Rapid şi Timişoara decât formaţia roş-albastră. "Când joci la o echipă foarte puţin...(n.r. - la FCSB)  Nu te poţi acomoda. Cu Rapid şi cu Timişoara am trecut prin aproape orice. Am iubit pe Rapid, iubesc şi o să o iubesc mereu. Rapid, Timişoara... E altceva. Am jucat cel mai bun fotbal din viaţa mea.

(n.r. - Ai vreun regret că ai mers la Steaua?) Îmi pare rău. Eu am vrut să rămân la Timişoara, dar nu m-am înţeles cu patronul. Îţi dai seama, sunt fotbalist, vreau să joc, să câştig bani, am familie. În momentul acela, oriunde era, plecam. A trebuit să plec, să joc. Eram profesionist, trebuia să joc"
, a mai spus Artyon Karamyan.

Artyom Karamyan a jucat la Rapid în perioada 2004-2007, apoi la Poli Timişoara în perioda 2007-2010, apoi la FCSB pentru câteva luni, între ianurie şi septembrie 2010.

Afla mai multe despre: artyom karamyanrapidsteauafcsb 

viewscnt
Articole similare