Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Atac fără menajamente la Ambros Martin: "Nu este normal să se întâmple asta" Critica lui Djukic într-o problemă sensibilă

VIDEO EXCLUSIV | Atac fără menajamente la Ambros Martin: "Nu este normal să se întâmple asta" Critica lui Djukic într-o problemă sensibilă

Handbal

Comentarii

Antrenorul celor de la CSM a vorbit despre accidentarea Cristinei Neagu şi îl consideră răspunzător pentru situaţie şi pe Ambros Martin pentru că a expus-o pe sportivă la CM de handbal.

Dragan Dukic a primit două veşti foarte proaste în finalul anului trecut. Pentru grupele principale ale Ligii Campionilor le-a pierdut atât pe Kurtovic cât şi pe Neagu. Sârbul a găsit un motiv al accidentării Cristinei la Mondialul de anul trecut. Şi nu se fereşte să arate cu degetul înspre selecţionerul Ambros Martin.  

"Aşa se întâmplă atunci când o storci de energie pe Cristina Neagu într-un meci cu Norvegia în care România conducea cu 15-7 sau ceva de genul iar ea era încă pe teren. De ce? Şi apoi ne întrebăm de ce am pierdut-o pe Cristina Neagu. Pentru că supraîncărcăm jucătorii. Este imposibil. Dacă nu pregăteşti jucătorii îi vei pierde pe toţi. Nu cred în acest sistem în care antrenorii vin o săptămâna sau două şi se ocupă de echipa naţională" spune antrenorul campioanei României. 

Dukic aşteaptă acum de la celelalte jucătoare să suplinească absenţele celor două. 

"Oportunitatea vieţii este pentru unele dintre jucătoarele de la echipă acum când avem, din păcate, aceste absenţe ale Cristinei Neagu şi Amanda Kurtovic. S-au deschis nişte uşi pentru alte jucătoare, iar dacă ele sunt pregătite, trebuie să intre. Acesta este mesajul meu. Ia viaţa în mâini şi trăieşte viaţa cu putere totală. Dacă e să cauţi o jucătoare care să îi acopere lipsa Cristinei este foarte dificil" a încheiat Djukic.

Afla mai multe despre: csm bucureştiambros martincristina neagudragan dukic 

viewscnt
Articole similare