Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Atacul frontal al lui Duckadam: "Asta aştept de la echipă" Nu e singurul care o cere

VIDEO EXCLUSIV | Atacul frontal al lui Duckadam: "Asta aştept de la echipă" Nu e singurul care o cere

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam aşteaptă să vadă alt joc al FCSBului decât cel din finalul mandatului lui Dică. Nu puţini au fost cei care au criticat prestaţiile roş-albaştrilor din prima parte a sezonului.

La FCSB nu doar rezultatele contează ci şi jocul echipei. Hemulth Duckadam nu a fost impresionat deloc de felul cum a arătat echipa în ultima vreme. 

"Aştept în primul rând un joc de echipă. Un joc de echipă de care FCSB nu a avut parte până acum. Noi am câştigat jocuri, dar am câştigat pe valoarea individuală a unor jucători. Sper că acum vom câştiga jocurile pe valoarea echipei. Şi atunci sigur că vom avea şanse la titlu. Îl cunosc pe patron din 2004 şi de fiecare dată când echipa a avut rezultate patronul nu s-a implicat. În momentul când rezultatele au lipsit, jocul nu a mers, sigur că opiniile patronului erau din ce în ce mai apăsate" a declarat preşedintele de imagine al roş-albaştrilor. 

Şi Duckadam se află pe lista celor care au apreciat parcursul Mediaşului, cu Teja antrenor. 
 
"Pe Mihai Teja îl cunosc mai puţin. Ştiu ce a reuşit să facă la Mediaş cu o echipă cu jucători din multe ţări. A reuşit să facă un grup foarte unit acolo, care să practice un fotbal frumos şi să aibe rezultatele bune care le-a avut până când a plecat " a încheiat eroul de la Sevilla. 
 

Afla mai multe despre: dicăfcsbtejaduckadam 

viewscnt
Articole similare