Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | "Au cerut 10-12 milioane de euro pe mine". Dezvăluiri incredibile. Cum a ratat Vlad Munteanu transferurile la Real Madrid şi la Ajax

VIDEO EXCLUSIV | "Au cerut 10-12 milioane de euro pe mine". Dezvăluiri incredibile. Cum a ratat Vlad Munteanu transferurile la Real Madrid şi la Ajax

Top Interviuri

Comentarii

Vlad Munteanu a fost invitatul lui Alexandru Săbău la ediţia din această săptămână a emisiunii "Top Interviuri". Fostul mijlocaş a vorbit despre două momente mai puţin cunoscute ale carierei sale.

"Am fost în probe la Real Madrid, la echipa a doua, unde, din spusele impresarului, cei de la Bacău au cerut, prin Chivorchian, bani foarte mulţi. Vreo 2,5 milioane, la vremea respectivă erau enorm. Probabil 10-12 milioane acum. Experienţa trăită acolo m-a ajutat enorm, a avut un impact emoţional asupra mea pentru că, în momentul în care eşti acolo, te antrenezi zi de zi în baza de antrenament a lui Real Madrid, chiar şi cu echipa a doua, vestiarul, oamenii de acolo, îţi dai seama că 99,99% seara te culci cu gândul eşti acolo. În momentul în care vii acasă cu coada între picioare, are un impact emoţional asupra ta.

Echipa mare în momentul ăla era plecată în America de Sud într-un turneu. Ăsta a fost ghinionul meu, să spun. Dar am luat toată partea pozitivă pentru că m-a întărit şi fac o paralelă cu vremurile pe care le trăim, pentru că sunt foarte mulţi părinţi care îşi duc copiii în probe la echipele de afară. Îi înţeleg până într-un anumit punct, pentru că vor să crească la nişte academii extraordinare, dar impactul emoţional, refuzul să ştiţi că este un impact destul de mare" , a declarat Vlad Munteanu la Top Interviuri.

În plus, fostul mijlocaş şi-a amintit şi de perioada în care a fost în probe la Ajax Amsterdam. Câştigase deja Cupa României alături de Dinamo şi a plecat, alături de Ovidiu Petre, în Olanda.

"Îmi aduc aminte, în 2002, am fost în probe la Ajax. Am fost cu Ovidiu Petre. Ronald Koeman îl dorea pe Ovidiu Petre, directorul sportiv mă dorea pe mine şi, cumva, directorul sportiv a vrut să facă un compromis, să ne ia pe amândoi, dar antrenorul nu a vrut şi atunci a picat tot. A fost şi săptămâna respectivă o lecţie pentru că, ce am trăit acolo, la Ajax ... Cristi Chivu şi Bogdan Lobonţ au fost alături de noi şi ne-au ajutat să ne integrăm. Au fost antrenamentele, a fost toată generaţia lui Ajax, vorbim de Zlatan, Van der Vaart, au fost 10 zile extraordinare în care am învăţat foarte multe din punct de vedere uman, din punct de vedere al organizării unei vieţi de echipă profesionistă" , a continuat Vlad Munteanu.

Afla mai multe despre: vlad munteanureal madridbacauchivorchianajax amsterdam 

viewscnt
Articole similare