Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Becali şi MM, gafă incredibilă! Dică nu s-a mai abţinut: ”Am negociat cu el” Ce vedetă putea aduce titlul la FCSB

VIDEO EXCLUSIV | Becali şi MM, gafă incredibilă! Dică nu s-a mai abţinut: ”Am negociat cu el” Ce vedetă putea aduce titlul la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să-l transfere în această iarnă doar pe Florentin Matei, iar Nicolae Dică a vorbit despre un alt fotbalist pe care l-a dorit la echipă. Din păcate pentru antrenor şi pentru stelişti, mutarea nu s-a mai rezolvat.

Andrei Cristea ajunsese la un acord cu Gigi Becali, dar Teja nu l-a dorit la FCSB. Fotbalistul s-a reorientat rapid şi a semnat cu Universitatea Craiova, formaţie pentru care a debutat cu gol.

Dică a confirmat, în direct la Telekom Sport, că a negociat cu Cristea în vară, la începutul sezonului, şi îl vedea omul perfect pentru ca FCSB să câştige un nou titlu în Liga I.

Cristea este un jucător cu mare experienţă, poate să joace şi al doilea vârf, are calitate, este un finalizator. Am fost colegi la FCSB, îl ştiu foarte bine, a avut evoluţii foarte bune la Iaşi, a marcat multe goluri. Eu cred că va ajuta Craiova să îşi îndeplinească obiectivul.

Au fost discuţii cu Cristea, pentru că ne doream mult un atacant. Îl aveam doar pe Gnohere şi l-am dorit. Până la urmă, clubul s-a înţeles cu Rusescu”, a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

3 goluri a marcat Rusescu în acest sezon la FCSB

6 goluri a înscris Cristea în acest sezon pentru Poli Iaşi

Afla mai multe despre: becalimm stoicadicacristeagnohere 

viewscnt
Articole similare