Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Brazilianul Junior Morais, mai român decât unii români. "La mulţi ani, România ! La mulţi ani, tuturor românilor şi vă doresc un an foarte bun"

VIDEO EXCLUSIV | Brazilianul Junior Morais, mai român decât unii români. "La mulţi ani, România ! La mulţi ani, tuturor românilor şi vă doresc un an foarte bun"

Fotbal

Comentarii

Când a ajuns în România, nu se aştepta să fie o experienţă care să-i marcheze definitiv viaţa. A venit cu inima îndoită, însă a plecat după opt ani de zile. Sezoane lungi pline de performanţe, în tricourile celor de la Astra Giurgiu şi FCSB, ce l-au transformat într-unul din cei mai buni fundaşi stânga străini care a jucat în România. Ajuns la Gaziantep din Turcia, brazilianul Junior Morais le-a transmis tuturor românilor un mesaj sincer de Ziua Naţională a României.

Junior Morais se felicită pentru faptul că a ales să plece din Brazilia şi a rămas în România. Nu i-a fost deloc uşor, însă a strâns din dinţi şi a avut numai de câştigat. Şi-a întemeiat o familie, a avut performanţe fantastice cu Astra şi FCSB, iar acum se pregăteşte să devină cetăţean român cu acte în regulă. În câteva luni, fundaşul stânga în vârstă de 33 de ani, va da interviul pentru obţinerea cetăţeniei române.

Astăzi, de Ziua Naţională a României, Junior Morais nu şi-a uitat viitorii conaţionali şi le-a urat toate gândurile sale bune, în această zi specială.

"La mulţi ani, România! La mulţi ani, tuturor românilor şi vă doresc un an foarte bun. Am rămas să stau în România, să trăiesc în România. Am familie, copil şi aici vreau să stau. Pentru mine a fost greu când am ajuns prima dată aici, pentru că veneam dintr-o ţară unde era foarte cald, într-o ţară unde era foarte frig. Am stat o jumătate de an şi am putut să suport toate astea. A fost foarte bine că am venit în România. Este ţara mea favorită. Cu Astra a fost foarte bine, au fost nişte ani foarte frumoşi. Am câştigat Cupa României, campionatul şi am fost în Europa League. A fost o experienţă foarte bună, mi-a plăcut foarte mult. Astra a început să revină în campionat şi mă bucur foarte mult pentru băieţi, că sunt acolo", a declarat Junior Morais, în EXCLUSIVITATE pentru Telekom Sport.

Chiar dacă Mirel Rădoi a vorbit serios despre naturalizarea jucătorilor străini, Junior Morais a recunoscut că vârsta nu-l mai recomandă pentru naţionala României, însă va face tot posibilul să devină român, fiindcă se simte român.

"Nu mă mai gândesc să merg la naţională, dar îmi doresc să fiu cetăţean român, îmi doresc ca România să meargă la European, să pot să mă bucur aici, să vin la meci, să mă bucur cu suporteri, să-mi iau şi copilul, să ne uităm la meci, să poată să câştige meci de meci naţionala", a adăugat Junior Morais.

  • Junior Morais are 10 prezenţe pentru Gaziantep, în Super Lig, în acest sezon
  • Cota de piaţă a lui Junior Morais, conform Transfermarkt, este de 900.000 de euro
  • A marcat contra Lugano şi Sporting, în cupele europene, în tricoul celor de la FCSB

 

Afla mai multe despre: fotbalziua nationala 

viewscnt
Articole similare