Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO EXCLUSIV Ce l-a făcut pe Cornel Dinu să declare: ”Nu-mi rămâne decât să-mi dau în văzul lumii două palme!”

VIDEO EXCLUSIV Ce l-a făcut pe Cornel Dinu să declare: ”Nu-mi rămâne decât să-mi dau în văzul lumii două palme!”

Liga 1

Comentarii

Invitat permanent la Minutul 91, Cornel Dinu a respins ideea naturalizării lui Bilel Omrani la echipa naţională.

Cornel Dinu l-a atacat pentru început pe Dan Petrescu, tehnicianul formaţiei campioane care s-a plâns în ultima vreme de programul aglomerat al echipei sale: ”Plângăreţul de Dan se lansează de fiecare dată în nişte speculaţii care nu au nimic în comun cu realitatea. Ai schimbat la fiecare meci şase, şapte jucători. Măi Dănuţule, hai să ne uităm la Liverpool, că joacă cu aceiaşi de când a început campionatul” a declarat expertul Telekom Sport.

Pe lista lui Cornel Dinu s-a înscris şi Bilel Omrani, fotbalistul despre care s-a spus în ultima vreme că ar putea juca pentru echipa naţională a României: ”Nu se poate juca aşa fotbal, cum încearcă cei de la CFR, cu Bilel Omrani în faţă, care calcă pe ele” a tunat ”Mister”.

Naturalizarea lui Omrani nu i se pare o idee bună lui Cornel Dinu: ”La o astfel de idee nu mai rămâne decât să îmi dau în văzul lumii două palme. Cum să îl aduci pe Omrani la echipa naţională? E un jucător care s-a născut speranţă şi a murit legendă” a mai spus Dinu, la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe