Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | ”Ce mănânci de marchezi atâtea goluri?” :) Răspuns senzaţional oferit de Antal. ”Am fi pe loc de playoff”

VIDEO EXCLUSIV | ”Ce mănânci de marchezi atâtea goluri?” :) Răspuns senzaţional oferit de Antal. ”Am fi pe loc de playoff”

Stranieri

Comentarii

Liviu Antal face spectacol în Lituania. Fostul campion al României cu Oţelul Galaţi s-a acomodat excelent la Zalgiris şi a marcat deja 29 de goluri pentru formaţia sa.

”Spune-ne ce mănânci de marchezi atât de multe goluri?”, a fost întrebarea care l-a făcut să zâmbească pe Liviu Antal. Fotbalistul lui Zalgiris recunoaşte însă că nu zona culinară stă în spatele performanţelor sale excelente din acest sezon.

Nu mănânc nimic special. Mic dejun, prânz şi apoi cină. Mă bucur că am un sezon bun. Sunt de un an şi jumătate aici, iar primele cinci luni au fost mai complicate. M-am accidentat, am fost nevoit să mă acomodez cu terenul sintetic. La începutul sezonului nu te gândeşti că o să dai nu ştiu câte goluri, dar eu mă bucur că am marcat aşa mult.

Noi suntem mulţi străini în echipă, dar dacă ar fi să compar cred că în Liga I am fi o echipă care ar prinde playoff-ul”, a spus Liviu Antal.

Afla mai multe despre: antallituaniazalgiris,  

viewscnt
Articole similare