Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Chipciu categoric în privinţa unui aspect: "Nu se pune problema asta!"

VIDEO EXCLUSIV | Chipciu categoric în privinţa unui aspect: "Nu se pune problema asta!"
Comentarii

Alex Chipciu s-a întors la echipa naţională pentru dubla cu Lituania şi Serbia. Mijlocaşul a vorbit pentru TelekomSport şi a ţinut să lămurească unele lucruri care îl deranjează atunci când evoluează sub tricolor.

Alex Chipciu a fost lăudat după prestaţia de la Belgrad atunci când naţionala a făcut faţă unei echipe de Mondial. Însă a fost unul dintre rarele momente când fotbalistul a fost felicitat pentru felul cum a evoluat. De cele mai multe ori, Alex se plânge de felul cum este judecat după partidele jucate pentru România. 
 
 
"Nu avem cultura aceea fotbalistica, nici noi fotbaliştii nu suntem la nivelul celor din Vest, e clar, dar aici cred că e o greşeală din partea oamenilor care spun lucrul ăsta pentru că mie mi se pare că naţionala noastră, din contră, aleargă mai mult decât celelalte naţionale mai puternice. Şi noi încercăm mereu să dăm mai mult ca să facem rezultate bune, împotriva unei echipe peste nivelul nostru. Putem fi acuzaţi că nu avem valoarea echipelor mai puternice decât noi, sunt de acord cu asta, dar eu personal nu ştiu un meci în care să nu fi dat totul mai ales la echipa naţională" este aprecierea lui Chipciu.  
 
Chipciu a făcut deja analiza următorului adversar al naţionalei. 
 
"M-am uitat pe lista de jucatori a lituanienilor, la cluburile unde evoluează, nu sunt la echipe mari sau nu sunt la multe echipe din Europa, dar formează o echipă bună. Şi cred că sunt obişnuiti să joace pe sintetic, clar le va fi mai uşor lor să joace pe sintetic decât nouă. Dar mi-e frică de acest meci pentru că trebuie să ne adaptăm la teren şi să câştigăm meciul pentru că în cazul în care vom câştiga meciul jucăm un meci acasă cu Serbia decisiv chiar pentru locul 1 în grupa" a completat fotbalistul. 
 
 

Afla mai multe despre: chipciunaţionalălituaniaserbia 

viewscnt
Articole similare