Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | "Cifrele sunt jalnice!" Răducioiu face praf cel mai nou transfer făcut de FCSB: "Eu nu l-aş fi făcut"

VIDEO EXCLUSIV | "Cifrele sunt jalnice!" Răducioiu face praf cel mai nou transfer făcut de FCSB: "Eu nu l-aş fi făcut"

FCSB

Comentarii

Cel mai nou transfer făcut de FCSB este Ioan Hora, fost golgheter în Liga 1 pe când evolua la Pandurii Târgu Jiu. Chiar dacă Gigi Becali este încântat de achiziţie, fostul mare internaţional, Florin Răducioiu, nu a fost impresionat de jucătorul în vârstă de 30 de ani.

În studioul Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, a fost prezentat un grafic cu performanţele lui Ioan Hora de-a lungul timpului. Chiar dacă jucătorul a avut un sezon magnific la Pandurii, de atunci randamentul jucătorului a scăzut şi a ajuns să marcheze 3-4 goluri pe sezon. Florin Răducioiu a reacţionat imediat când a văzut "performanţele" lui Hora din perioada petrecută în Turcia: "Cifrele sunt jalnice"

Fostul mare atacant a continuat şi a tras un semnal de alarmă atât pentru jucător, cât şi pentru echipa la care s-a transferat: "Este evident că îi va fi greu. Ultimele sezoane sunt foarte, foarte proaste. E un pariu pe care şi-l asumă, eu nu l-aş fi făcut, nu m-aş fi încumetat să iau un jucător cu aceste cifre"

7 goluri a marcat Hora în sezonul 2017-2018 în 32 de meciuri. El nu a mai jucat niciun meci oficial din luna mai. 

Afla mai multe despre: ioan horafcsbflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare