Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cu cine ţine Mirel Rădoi în duelul dintre AS Roma şi Real Madrid. Partida se vede în direct le Telekom Sport 1 marţi de la 22:00

VIDEO EXCLUSIV | Cu cine ţine Mirel Rădoi în duelul dintre AS Roma şi Real Madrid. Partida se vede în direct le Telekom Sport 1 marţi de la 22:00
Comentarii

Selecţionerul echipei de tineret a României, Mirel Rădoi are o favorită în partida derby a Grupei G dintre AS Roma şi Real Madrid. Partida va putea fi urmărită marţi, de la ora 22:00 în direct pe Telekom Sport 1 în comentariul lui Vlad Enăchescu.

5 din 6 meciuri a jucat Rădoi în sezonul 2008-2009 în grupele Uefa Champions League pentru Steaua, într-o grupă cu Bayern Munchen, Fiorentina şi Olympique Lyon. Nu mai puţin de 75 de meciuri are Rădoi în competiţiile internaţionale ca fotbalist, fie că vorbim despre Europa League, Uefa Champions League sau Liga Campionilor Asiei.

LIVE VIDEO AS Roma - Real Madrid, de la 22:00, Telekom Sport 1 - disponibil cu pachetul Telekom Sport + (detalii)

Actualul selecţioner al reprezentativei de tineret aşteaptă cu interes fiecare meci din actualul sezon al Uefa Champions League, competiţie transmisă în direct de Telekom Sport.

Unul dintre meciurile săptămânii din runda a 5-a a ediţiei din acest sezon este confruntarea dintre AS Roma şi Real Madrid, meci pe care Telekom Sport 1 îl transmite marţi de la ora 22:00.

Rădoi are o echipă favorită în această confruntare şi explică în exclusivitate pentru www.telekomsport.ro şi de ce: ”AS Roma, pentru că îmi place antrenorul. Îmi place filosofia lui, felul cum gândeşte fotbalul şi e clar că gândeşte un fotbal ofensiv.  De acolo începe chiar şi faza de apărare, prin primii atacanţi” a explicat selecţionerul de la Under 21. 

Afla mai multe despre: uefa champions leagueas romamirel rădoi 

viewscnt
Articole similare