Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cum a ratat Chivu transferul la Barca şi Real: "Am fost singurul agent din lume care i-a refuzat" Ioan Becali explică ce a făcut diferenţa în favoarea lui Inter

VIDEO EXCLUSIV | Cum a ratat Chivu transferul la Barca şi Real: "Am fost singurul agent din lume care i-a refuzat" Ioan Becali explică ce a făcut diferenţa în favoarea lui Inter

Diverse

Comentarii

Ioan Becali a dezăluit la Telekom Sport cum s-au purtat negocierile cu cei doi granzi ai Spaniei şi cum salariul oferit de Inter a fost cel care l-a făcut pe Chivu să se transfere trupa din Milano în vara lui 2007.

După patru ani la Roma, Chivu era curtat de cele mai mari echipe ale Europei. Căpitanul naţionalei avea oferte inclusiv de la Real şi Barcelona, dar era dorit şi de Inter. 
 
"Am fost singurul manager care le-a refuzat pe Real şi pe Barcelona, nu a fost discuţie de comisionul meu. Eu îl duceam pe Chivu unde se oferea cel mai mare salariu. Eu aveam înţelegere cu Inter pentru 4,5 milioane de euro. Am discutat cu Begiristain de la Barcelona, ei dădeau 3 milioane de euro, mi-au zis că mai mult nu pot. Am vorbit şi cu Mijatovic la Real şi aşteptam şi oferta lor. Cristi mi-a zis ca dacă dau 4,2-4,3 milioane de euro ar accepta să meargă la Madrid. Mijatovic vorbise la un hotel să îmi facă o rezervare şi să ne vedem a doua zi să negociem transferul, însă a fost o problemă că nu s-a mai făcut rezervarea şi am ales să plec. Au fost lupte grele cu Roma, Chivu putea semna liber peste şase luni că mai avea un singur an de contract şi el ar fi putut lua lejer 10 milioane dacă pleca gratis. Mutu în locul lui ar fi procedat altfel" a povestit Ioan Becali. 
 

Afla mai multe despre: ioan becalichivureal madridbarcelonaroma 

viewscnt
Articole similare