Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Deşi a ratat calificarea în grupele Champions League, Răzvan Lucescu s-a arătat mulţumit de jocul prestat de PAOK

VIDEO EXCLUSIV | Deşi a ratat calificarea în grupele Champions League, Răzvan Lucescu s-a arătat mulţumit de jocul prestat de PAOK
Comentarii

PAOK a pierdut cu 4-1 meciul cu Benfica şi a fost eliminată din UCL, dar va continua în grupele Europa League. Răzvan Lucescu s-a declarat mulţumit de evoluţia „elevilor” săi.

„Nu e vorba doar de o fază, e vorba de istoria celor două echipe, una care e obişnuită să joace la acest nivel şi o alta, care e pentru prima oară ajunsă într-o astfel de situaţie, de a juca pentru calificre.

Probabil al doilea gol primit a turnat plumb în ghetele băieţilor, dar chiar şi la trei unu au fost momente în care şi-au dat viaţa. Acesta este fotbalul. Diferenţa o face o greşeală. Eu sunt foarte mulţumit de băieţi. Am avut neşansa de a ajunge pe un traseu extrem de greu, poate şi din cauza celor întâmplate anul trecut în acest campionat”, a spus Răzvan Lucescu la Telekom Sport.

Despre suporteri: „Eu sunt obişnuit cu atmosfera de aici. Suporterii ne-au fost mereu alături”, a mai spus antrenorul lui PAOK.

Răzvan Lucescu revine în această competiţie după şapte ani. A mai jucat de trei ori în grupe, de fiecare dată cu Rapid. Startul competiţiei este pe 20 septembrie, dar până atunci grecii trebuie să treacă peste eşecul cu Benfica.

Afla mai multe despre: europa leaguerazvan lucescu 

viewscnt
Articole similare